cozaq Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam, Siostra przysłała mi z Angli telefon K750i. Z tego co mi o powiedziała, znalazła go w jakimś sklepie, leżał na ziemi. :D Potem wrzuciła do niego swoją karte i rozmawiała sobie. Na nastepny dzien gdy go odpaliła telefon był już zablokowany (?). <_< Ktoś mi mowil ze w Angli wlasnie zaginione telefony są odrazu blokowane przez operatora. Co ja teraz mam z nim robić, da sie to jakoś odblokować, trzeba miec jakiś soft? Szczerze powiedziawszy telefon jest zbajerzony i chcialbym go sobie zostawić. Czekam na odpowiedzi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja proponuję oddać telefon włascicielowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 strasznie zabawna jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Wedlug operatora telefon zostal skradziony i zablokowany zostal jego numer IMEI. Ostatnio pojawila sie mozliwosc zmiany numeru IMEI w telefonach Sony-Ericssona, ale nie jestem pewien czy k750i zostal juz rozpracowany. Jest to oczywiscie nielegalne, zarowno u nas w Polsce jak i w Anglii. Na pociecieszenie moge ci powiedziec, ze jesli przywiezie ten telefon do Polski to bedzie, a przynajmniej powinien u nas bez problemow i bez dodatkowych kombinacji dzialac. Poki co sieci nie dziela sie baza danych z zablokowanymi numerami IMEI. Edytowane 13 Listopada 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 telefon odbieram za tydzien, sie okaze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 strasznie zabawna jesteś1. Nie jestem ONA. 2. Mówiłem poważnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Chyba nie powiesz mi, ze bys oddal telefonik za ktorego mozna spokojnie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 1000zł? ;) Edytowane 13 Listopada 2005 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hmm.. kwestia dyskusyjna. Tak na szbko, to jestem dość prawym człowiekiem i pewnie wolałbym go oddać, bo użytkownik pewnie go potrzebuje. Z drugiej jednak strony, uwzględniając ceny telefonów w Anglii oraz zarobki mieszkańców, to jako Polak, który nie grzeszy groszem, mógłbym mieć jakieś przebłyski chciwości. Poza tym: a. "znalezione nie kradzione" b. jak użytkownik nie pilnował telefonu, to znaczy iż za bardzo mu na nim nie zależało - jego strata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 no wlasnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...