LukashP Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam Mam Venice 3000+ na DFI Ultra-D. Kreci mi sie na 2500 realnie bez podnoszenia napiecia. Ale pozniej juz nawet jak podniose do 1,55 idzie dalej tylko o pare mega z ogromnymi problemami. Czy to jest normalne dla tych prockow ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 A zasilacz? Marka i model mile widziana - napis 400W o niczym nie świadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukashP Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Zasilacz marki Modecom 400 W. Wydaje mi sie ze to dobra firma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 To zle ci sie wydaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 1. Zależy, czy pisze "Modecom" czy "Modecom Feel". 2. Jakie ma oznaczenie? MC400 czy LC-B400? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...