Skocz do zawartości
tester3000

Dark Messiah Of Might And Magic

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no hose, daj spokój i mnie nie rozpi3rdalaj. Będzie chodziło tak samo jak hl2:eo albo i "lepiej" więc do piknych detalików i wyczesanych efekcików trzeba będzie nieprzeciętnego sprzęciku.

Pozdrowionka.

Nasz wystarczy :) Ty to wiesz i ja to wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I stalo sie, demko gry dostepne!

http://www.fileplanet.com/166052/160000/fi...ngleplayer-Demo

Ja dopiero konto zakladam :oops: i sciagam... swoja droga - duzo wazy.

No nareszcie :) juz stoje w kolejce na fileplanet i mam 653 miejsce :) dobrze że tam w miarę szybko te miejsca spadają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

System Requirements

Supported OS: Windows® XP

Processor: AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz recommended)

RAM: 512 MB (1 GB recommended)

Video Card: 128 MB DirectX® 9-compatible video card (256MB recommended)

Sound Card: DirectX 9 compatible sound card

DirectX Version: DirectX 9 or higher

Hard Drive Space: 3 GB free

Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard

Supported Video Cards:

NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families

ATI® Radeon™ 9/X families

Laptop versions of these cards are not fully supported.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://oc2x1.fileplanet.com/%5E2127306661/...iah_Demo_FP.exe

Tu macie bezposrendi link do pliku, nie wiem, moze bez kolejki pojdzie, wklejcie sobie do flashgetow;]

te 1.5 gb to jakis zart? Jezeli demko jest tak krotkie jak chodza plotki, to ciekawe ile bedzie full zajmwoac :lol:.

Chyba na gfmxach nie ruszy :/.

ojejku - masz racje :oops:

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spekulacje bezsensowne :P demo zawiera pewnie wszystko (silnik etc) prócz map/lvl z full... nie wiedząc jak jest skonstruowany silnik (dodatkowo pewnie zmodyfikowany) nie można się wypowiadać na temat proporcjalności zajmowanych MB demo->full :P Pamiętajcie że dema HL2 nie było... (chyba że mam amnezję :)) więc cieszmy się że w ogóle zdecydowali się na demo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Nforsa:

"The demo is about 10-20mins long i guess. Much shorter than it should be for a 1.4GB" ; "Yep, thats the biggest and SHORTEST demo I ever played".

Najlepsze: "The demo ran really smooth on my rig, no problem what so ever. 7800GTX 512mb, 2 g ram, AMD 4000+ etc etc."

Słaby komp, dziwne, że mu dobrze chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie zainstalowalem. A64@2.4ghz, x800gt, 1gb ramu i inne graty. Zaraz pobadam wydajnosc.

Na wstepie juz - opcje konfiguracyjne typowe dla source engine. 1024x768, wszystko na maxa bez aa - poczatek znosnie chociaz mega plynnosci nie widze.

FrIkO - na pewno :D

Dla ludzi ze slabszymi laczami - mozecie darowac sobie to demo. Krotki tutorial + fragment epizodu zaprezentowany na filmie postowanym wczesniej.

+ system walki zapowiada sie ciekawie - duzo lepiej niz w Oblivionie, co bylo juz widac po filmie.

+ drzewo rozwoju postaci - mele, mag, stealth, moga powstawac interesujace kombinacje.

+ oprawa graficzna & dzwiekowa - taki standard :)

- prawdopodobnie wystapia problemy z implementacja duzych, otwartych terenow - via source engine, choc moge sie mylic.

Pozostaje nam czekac na wydanie wersji finalnej.

Edytowane przez malleus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajmy że tylko userzy neo mają do tego dostęp :D

EDIT: akurat w tym wypadku Neo jest niezastąpione - KAŻDE demo jest u nich w momencie światowej premiery :wink:

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi