wunat Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam. Jak chce zainstalowac MP10 (bez tego w firefoxie nie chca mi sie odpalc filmy w *.wmv) to wyskakuje mi komunikat o tresci "Ta wersja programu Windows Media Technologies jest niezgodna z tą wersją systemu windows" ... jak mam to zainstalowac ? moze wystarczy powrzucac jakies *.dll do odpowiednich folderow zeby w ff odpalaly mi sie te filmiki ? wersja systemu to wxp ochudzony nlite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 hmmm ja robiłem poprostu aktualizacje z wmp9 na 10 i wszystko chodzi.Sprawdzałeś na innych przeglądarkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Pewnie za duzo wywaliłes w nlite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Pewnie za duzo wywaliłes w nlite. no na pewno ;] ale da sie cos jeszcze zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 sorry ze odgrzebuje topic sprzed kilku lat jednak mam podobny problem... musze zainstalowac dowolna wersje WMP jednak wyskakuje identyczny komunikat. Instalka XP byla rasowana nlitem i w opcjach (dodaj/usun komponenty Windows) WMP nie ma na liscie... czy ma ktos jakies rozwiazanie albo chociaz pomysl?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Chyba zostaje ci tylko zaopatrzenie się w oryginała... bo do wersji robinej nlite nie da się już przywrócić WMP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...