marakeusz Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Mam taki bardzo wkurzający problem problem. Nie mogę zaistalować sterowników do kabla USB. Jest to kabel, dzięki któremu miałem podłączyć się do telefonu SONY ERICSSON T630. Kupiłem go na stronie http://izigsm.pl/. Próbowałem już wszystkich sterowników m.in. "usb_uart1" i "PL-23031". Pomocy! Może coś źle robię. Mam Windows XP SE1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) 1. Pisząc SE1 chodziło Ci chyba o SP1, tak? 2. O ile pamiętam, to przy SP1 potrzebny jest jeszcze sterownik z CD do płyty głównej. 3. Ewentualnie zainstaluj SP2. 4. Sprawdź, czy w biosie jest włączone USB. Niektórzy robią tak: "Masz jakieś urządzenia na USB teraz? Nie? To wyłączymy." (np ja) 5. Jak będziesz w biosie, sprawdź opcję "Assign IRQ for USB" - powinna być na "Enabled". Edytowane 14 Listopada 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...