jarekfqx Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Mam taki problem ze swoim laptopem: Gdy wrzucałem przez podczerwień dzwonki do komórki, wyskoczył mi jakiś błąd, a ja nie czytając wcisnąłem spację. Od tego momentu mam cały biały ekran. Windows się włącza, ponieważ słychać muzyczkę przy uruchumieniu, ale nie wiem co jest nie tak. Stało to mi się na WIN98. Proszę o pomoc :-| dzięki (tak na zaś) :) Edytowane 18 Listopada 2005 przez jarekfqx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Mam taki problem ze swoim laptopem: Gdy wrzucałem przez podczerwień dzwonki do komórki, wyskoczył mi jakiś błąd, a ja nie czytając wcisnąłem spację. Od tego momentu mam cały biały ekran. Windows się włącza, ponieważ słychać muzyczkę przy uruchumieniu, ale nie wiem co jest nie tak. Stało to mi się na WIN98. Proszę o pomoc :-| dzięki (tak na zaś) :)to co wcisnąłeś spacją to komunikat że twój komputer został poważnie uszkodzony przez niemetafizyczne fale małych ludzików z kosmosu.... :lol2: a tak poważnie to na pewno nie wina tego komunikatu że masz whitescreen. a powiedz mi czy jak uruchamiasz kompa to jest ok i dopiero potem white w windowsie?? jeśli tak to wejdź do windy prez tryb awaryjny. w systemie wywal kartę graficzną. po prostu ją usuń. i uruchom komp ponownie. powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekfqx Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Właśnie o to chodzi, że nie. Od razu jak go włączam pojawia się ,,whitescreen,,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A może tak przeczytasz regulamin, a gdy już skonczysz to zmienisz nazwę tematu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...