Skocz do zawartości
jarekfqx

Problem ...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem ze swoim laptopem: Gdy wrzucałem przez podczerwień dzwonki do komórki, wyskoczył mi jakiś błąd, a ja nie czytając wcisnąłem spację. Od tego momentu mam cały biały ekran. Windows się włącza, ponieważ słychać muzyczkę przy uruchumieniu, ale nie wiem co jest nie tak. Stało to mi się na WIN98. Proszę o pomoc :-| dzięki (tak na zaś) :)

Edytowane przez jarekfqx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem ze swoim laptopem: Gdy wrzucałem przez podczerwień dzwonki do komórki, wyskoczył mi jakiś błąd, a ja nie czytając wcisnąłem spację. Od tego momentu mam cały biały ekran. Windows się włącza, ponieważ słychać muzyczkę przy uruchumieniu, ale nie wiem co jest nie tak. Stało to mi się na WIN98. Proszę o pomoc :-| dzięki (tak na zaś) :)

to co wcisnąłeś spacją to komunikat że twój komputer został poważnie uszkodzony przez niemetafizyczne fale małych ludzików z kosmosu.... :lol2:

a tak poważnie to na pewno nie wina tego komunikatu że masz whitescreen.

a powiedz mi czy jak uruchamiasz kompa to jest ok i dopiero potem white w windowsie?? jeśli tak to wejdź do windy prez tryb awaryjny. w systemie wywal kartę graficzną. po prostu ją usuń. i uruchom komp ponownie. powinno zadziałać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi