Goffer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 czy ktos mogl by zobaczyc co ma w win xp w rajestrze pod " HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshell " i " HKEY_CLASSES_ROOTDriveshell " najlepiej tylko klucz domyślny dzieki za pomoc z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Hm no nie mów że coś spieprzyłeś grzebiąc w rejestrze i teraz tobie winda źle działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 znając życie to to zara napisze :? ale mnie sie też pszytrafiło przedwczoraj checca...ja tu instalooje drukarke a tu błąd...ANULUJ następny...restet pisze włącz SCANREG/FIX i po sprawie ale ja idioTa zrobił na chama a dziśiaj ślęczałem żeby se przypomnieć jaka to była komenda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 no jush wiem wpisy w tych kluczach powinny byc puste lub "" to tak jakby ktos w powiazaniach coś popieprzyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...