Skocz do zawartości
Gość kev

Need For Speed Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

Juz ktos pokazywal te wszystkie niestandardowe kamery z pol roku temu (hydro chyba).

Zainstalowalem ta gre po dluuugim czasie gniewania sie na EA i troszke pogralem.

Zapomnialem jakie ta gra posiada spadki fps i pzyciecia.

Patrze do FAQ i ten niby prosty triczek z przyspieszeniem sprzetowym nie dziala.

Czy jest jeszcze jakis sposob ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm jak ostatnio meczylem tryb kariery to albo cos z moim cfg jest nie teges albo nie widzialem spadkow... Latka 1.3 ( chyba ), 0 grzebania w systemie ( praca na codzien ) i chodzilo tak jak wiekszosc gier - bez rewelacji ale ponad granica plynnosci.

Co do widoku z wewnatrz - tylnia kanapa suxx. I nie mam DVD zeby sprawdzic jak to wyglada wiec suxx^2 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ja musze takie kombinacje alpejskie wykonywac ze az odechciewa sie grac.

ESC do menu, ALT+TAB do windowsa, przyspieszenie sprzetowe o oczko w dol lub w gore (obojetnie, byle by cos tam zmienic). Spowrotem do gry ALT+TAB i pojezdzi sie z pol godzinki i znow to samo :/

Pamiec sie zapycha czy jak ?

Czegos jeszcze probowaliscie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ja musze takie kombinacje alpejskie wykonywac ze az odechciewa sie grac.

ESC do menu, ALT+TAB do windowsa, przyspieszenie sprzetowe o oczko w dol lub w gore (obojetnie, byle by cos tam zmienic). Spowrotem do gry ALT+TAB i pojezdzi sie z pol godzinki i znow to samo :/

Pamiec sie zapycha czy jak ?

Czegos jeszcze probowaliscie ?

Stery do grafy, ostatnie poprawiły działanie gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam pytanko bo mi gra się leciutko tnie na rozdzielczości 1024x768.Mój sprzęt to 1gb ramu , gf 7600 gs zalman kręcony na 620/1700, procek amd athlon 64 3000+ kręcony leciutko na 2ghz.Wdług mnie powinno płyninie chodzić .A wdług was??

Mam za słaby sprzęt czy może wina gry bo nie oryginał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co wy myślicie bo niebardzo chce mi sie czytac cały topik, ale dla mnie jest to najlepsze czesc z nfs. A tak nawiasem mówiac to najgorsze jest U2. Mi ta gra jeszcze nigy nie przycieła nawet jak grałem na strarym sprzecie (sig).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co wy myślicie bo niebardzo chce mi sie czytac cały topik, ale dla mnie jest to najlepsze czesc z nfs. A tak nawiasem mówiac to najgorsze jest U2. Mi ta gra jeszcze nigy nie przycieła nawet jak grałem na strarym sprzecie (sig).

Bez przesady. Jesli mialbym opotwac za NFS'em ktory ne jest arcadowka to tylko NFSP2000.

A jesli idzie o racery na PC to NFSU i nawet NFSU2 jest wporzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał grę zainstalowaną to zapewne bym sprawdził. Nie chcę instalować gry jeśli ma się później okazać, że jadnak będę musiał przechodzić wszystkie próby. W tej chwili mam ochotę się troszkę pobawić i tyle

Rozłożyłeś mnie poprostu na łopatki oO

Jak Ci się [ciach!]a nie chce instalować gry to powodzenia życzę z przechodzeniem. Boże widzisz i nie grzmisz. :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gruch!!!

hot_lopez'a zapraszamy do tematu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197534&st=0

Swoja drogą już dawno byś sprawdził ten kod, gdybyś zamiast walić posty na forum, wziął i zainstalował grę (i ewentualnie później usunął).

Edytowane przez Mayo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez chwile poczułem się sławny :lol2:

Ale tak na temat to dla CKM-ów polecam strony

www.nfsunlimited.net (dział MW - download )

www.nfs-planet.de (dział MW - tools )

Już bardziej tej gry nie da się ułatwić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ukończyłem karierę i muszę powiedzieć, że dla mnie najlepszy był U2 mnóstwo możliwości tuningu ładne katody przy autkach ;] i fajne bo całe w nocy. MW przeszedłem całe bez jakichś większych emocji dosyć łatwe trochę większe wymagania niż poprzednik grafika mi się nie podobała ale to tylko subiektywne odczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi