Gość Mike Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jakoś sobie nie wyobrażam driftu w NFS'ie z kamerą od wewnątrz bo to będzie lekkie nieporozumienie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Drifting Chryslerem 300c to będzie nieporozumienie ;] A widok z wnętrza jak najbardziej. Przynajmniej ciutka realizmu, by się pojawiła w tej grze [; Dobra nie róbmy offtopa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Driftować to można nawet maluchem. Przy driftingu najważniejszy jest tylko tylni napęd a reszta już nie jest tak ważna. /OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 heh ale zauważcie, że kamiera "siedzi" na tynej kanapie ;p ciekawe, czy w slr'ze albo innym carrrera t też tak jest ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Juz ktos pokazywal te wszystkie niestandardowe kamery z pol roku temu (hydro chyba). Zainstalowalem ta gre po dluuugim czasie gniewania sie na EA i troszke pogralem. Zapomnialem jakie ta gra posiada spadki fps i pzyciecia. Patrze do FAQ i ten niby prosty triczek z przyspieszeniem sprzetowym nie dziala. Czy jest jeszcze jakis sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hmm jak ostatnio meczylem tryb kariery to albo cos z moim cfg jest nie teges albo nie widzialem spadkow... Latka 1.3 ( chyba ), 0 grzebania w systemie ( praca na codzien ) i chodzilo tak jak wiekszosc gier - bez rewelacji ale ponad granica plynnosci. Co do widoku z wewnatrz - tylnia kanapa suxx. I nie mam DVD zeby sprawdzic jak to wyglada wiec suxx^2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Hmm, ja musze takie kombinacje alpejskie wykonywac ze az odechciewa sie grac. ESC do menu, ALT+TAB do windowsa, przyspieszenie sprzetowe o oczko w dol lub w gore (obojetnie, byle by cos tam zmienic). Spowrotem do gry ALT+TAB i pojezdzi sie z pol godzinki i znow to samo :/ Pamiec sie zapycha czy jak ? Czegos jeszcze probowaliscie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Hmm, ja musze takie kombinacje alpejskie wykonywac ze az odechciewa sie grac. ESC do menu, ALT+TAB do windowsa, przyspieszenie sprzetowe o oczko w dol lub w gore (obojetnie, byle by cos tam zmienic). Spowrotem do gry ALT+TAB i pojezdzi sie z pol godzinki i znow to samo :/ Pamiec sie zapycha czy jak ? Czegos jeszcze probowaliscie ? Stery do grafy, ostatnie poprawiły działanie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Do d*** z ta gra. Wymecze ja i wywalam na zawsze. Scina jak powalona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattis102 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Siemka mam pytanko bo mi gra się leciutko tnie na rozdzielczości 1024x768.Mój sprzęt to 1gb ramu , gf 7600 gs zalman kręcony na 620/1700, procek amd athlon 64 3000+ kręcony leciutko na 2ghz.Wdług mnie powinno płyninie chodzić .A wdług was?? Mam za słaby sprzęt czy może wina gry bo nie oryginał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 mattis102 Do zobaczenia za miesiac. Jak kupisz oryginal to wtedy zapraszamy na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie wiem co wy myślicie bo niebardzo chce mi sie czytac cały topik, ale dla mnie jest to najlepsze czesc z nfs. A tak nawiasem mówiac to najgorsze jest U2. Mi ta gra jeszcze nigy nie przycieła nawet jak grałem na strarym sprzecie (sig). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie wiem co wy myślicie bo niebardzo chce mi sie czytac cały topik, ale dla mnie jest to najlepsze czesc z nfs. A tak nawiasem mówiac to najgorsze jest U2. Mi ta gra jeszcze nigy nie przycieła nawet jak grałem na strarym sprzecie (sig). Bez przesady. Jesli mialbym opotwac za NFS'em ktory ne jest arcadowka to tylko NFSP2000. A jesli idzie o racery na PC to NFSU i nawet NFSU2 jest wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Mi tam nfs:u2 nigdy sie nie podobał, U1 tak, ale druga czesc jest poprostu zje.... Most wanted jest poprostu swietne a to dlatego ze jezdzi sie w dzien, jest policja i nie ma tyle błedów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 nie ma tyle błedów. Jakie to ma U2??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Jakie to ma U2??? Czasami kariera ci się blokuje bo czegoś nie zrobiłes i musisz szukać. Robiąc wyścigi z World Map musisz je resetować żeby dostać kase. Było jeszcze pare ale dawno w to nie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Mam pytanie. Czy da się jakoś zrobić (nie koniecznie uczciwie) żeby do dowolnej fury zainstalować unikalne części? żeby np wszystkie auta w garażu miały unikaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Da ale nie w karierze ( no w karierze też ale to wymaga trainera ) na ekranie "Press Enter" wpisz burgerking i wtedy w serii prób pojawi się próba numer 70 która odblokowuje unikaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 a czy tą próbę można przejść od razu czy trzeba katować wszystkie ? KIedy robiłem kariere to nie zwracałem uwagi na pozostałe elementy gry i w zasadzie mam zaliczoen chyba ze 2 próby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 A to taki problem wpisać to co powiedział @Shiningami i sprawdzić OMG. Dzisiejszy gracz by chciał mieć wszystko na tacy :mur: 0 własnej inwencji :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Gdybym miał grę zainstalowaną to zapewne bym sprawdził. Nie chcę instalować gry jeśli ma się później okazać, że jadnak będę musiał przechodzić wszystkie próby. W tej chwili mam ochotę się troszkę pobawić i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Gdybym miał grę zainstalowaną to zapewne bym sprawdził. Nie chcę instalować gry jeśli ma się później okazać, że jadnak będę musiał przechodzić wszystkie próby. W tej chwili mam ochotę się troszkę pobawić i tyleRozłożyłeś mnie poprostu na łopatki oO Jak Ci się [ciach!]a nie chce instalować gry to powodzenia życzę z przechodzeniem. Boże widzisz i nie grzmisz. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 A czy ja napisałem, że chcę coś przechodzić? Chcę się tylko pobawić i tyle. Po prostu nie lubię sobie zaśmiecać systemu kiedy nie muszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Gruch!!! hot_lopez'a zapraszamy do tematu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197534&st=0 Swoja drogą już dawno byś sprawdził ten kod, gdybyś zamiast walić posty na forum, wziął i zainstalował grę (i ewentualnie później usunął). Edytowane 4 Września 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Już czytałem :) Sorry, ale nie widze związku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 No to gratulacje. [koniec ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Tak czy inaczej zainstalowałem MW. Burgerking działa od razu. Dzięki Ci Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Przez chwile poczułem się sławny :lol2: Ale tak na temat to dla CKM-ów polecam strony www.nfsunlimited.net (dział MW - download ) www.nfs-planet.de (dział MW - tools ) Już bardziej tej gry nie da się ułatwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Dzięki przyda się zwłaszcza, że po instalacji okazło się, że nie zrobiłem backupa i muszę jeszcze raz ścigać się z razorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Właśnie ukończyłem karierę i muszę powiedzieć, że dla mnie najlepszy był U2 mnóstwo możliwości tuningu ładne katody przy autkach ;] i fajne bo całe w nocy. MW przeszedłem całe bez jakichś większych emocji dosyć łatwe trochę większe wymagania niż poprzednik grafika mi się nie podobała ale to tylko subiektywne odczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...