spavatch Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Tiaaa, standard polskiego tuningu. Tyle ze odchudzone kolo zamachowe ma tez i swoje wady - silnik zaczyna pracowac nierowno, bardziej dygotac, wkreca sie na zakres niebezpiecznych obtotow a hamowanie silnikiem ma wydajniejsze jak standardowe hamulce... Oczywiscie, mozna odchudzac ale z umiarem! P.S. Wiecie moze ile wazy standardowe kolo zamachowe w Favoritce/Felicii? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 spavatch - i trudniej jest takim maluchem ruszyc :mrgreen: Jednak ja widzę zdecydowanie więcej zalet, niż wad odchudzania koła zamachowego. Pozatym robi wrażenie maluch wkrecający sie na obroty "prawie" jak wurc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja stawiam ze maja silnik od Fiata 127 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 bueeeee ja nie widzialem tego filmiku ma ktos moze bo tamten link nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Ja stawiam ze maja silnik od Fiata 127 !!! oj nie byl bym taki pewien..... jakos inny dzwiek z siebie wydaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 tylko polak jest tak durny zeby wpasc na tak genialny pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 link nie działa, znacie jakiś inny link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 byl ktos moze w Toruniu na zlocie??? jak tak, to moze widzial Malacza z 300 konikami, ktory wymiatal Porsche i wszystko co mu podpadlo :lol: :lol: :lol: jak zalatwie kasete, to zgram i wrzuce gdzies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...