Argennto Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Czy na windowsie 2003 jest jakas szansa zainstalowania Norton Internet Security 2005 .. wyswietla mi sie ze ta wersja nie jest zgodna z systemami serwerowymi ... jakie firewalle i antywirusy beda dzialac poprawnie w win 2003 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jak to jakie? Serverowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Miałem już kiedyś ten system na kompie .. ale jakoś mi nie podpasował .. ale zamierzam go znów zainstalować ... jakie polecacie // antywirusy firewalle abe poprawnie działały na Win_2003 .. Serwerowe oprogramowanie czyli co np .?? eTrust , BlackICE ?? a jakiś antivirus ?? z góry dzięki za odp ## Widze Pan Moderator nie w humorze .. w dziale Socket 462 są milsi :) Edytowane 19 Listopada 2005 przez Argennto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 No jakis Antywirus. Np. Symantec Antywirus... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Norton INternet Security tez jest od Symanteca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 I co z tego? Bo to mało programów symantec robi? Wejdz sobie na stronę symanteca i popatrz do kogo i na jakie systemy jest skierowany NIS, a potem zobacz na Symantec antyvirus. Jak już instalujesz system serwerowy(to nie jest windows 2003 tylko Windows Server 2003), to lepiej zapoznaj się z zastosowaniem tego systemu. Zebyś się potem ne zdziwil, że wiekszośc programów typu antywirusy, firewale, programyy do robienia partycj itp nie chcą w nim działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...