cudak10 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Po instalacji windowsa, system nie widzi nagrywarki (w biosie jest widoczny) Probowałem instalowac sterowniki aspi i nic. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Masz zainstalowanego clona cd z wirtualnym cd-romem jeśli tak to sformatuj dysk i nie instaluj clona ostatnim razem tak miałem że wirtulany popier.....lił mi coś w sterownikach od napędów znikneła mi nagrywarka DVD i DVD-rom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Napędy znikają także dzięki programowi AntiBloxx (czy jakaś podobna nazwa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...