tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Nie no cudowny model CUSL2 padł mojemy kumplowi, w sumie dwóm. Jednemu padł kontroler pamięci, a drugiemu cała płyta. Ostatnio wpadkę maił abit może i asus coś ukrywa :-) A u was, nie mieliscie problemów z serii cusl2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Męczyłem na takowym kilka celeronów i nie było żadnych problemów. Aktualizowałem biosy przez wszystkie bety i finale - żadnych problemów. Ktoś coś musieł nieźle spieprzyć, że mu ta płyta padła :cry: :( :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 to niemozliwe ta plyta jest niezliszczalna !!! moja byla utopiona i nic jej nie bylo poza uszkodzeniami fizycznymi (wylamalem zaczepy przy sockecie u jeden zatrzask od ramu) teraz mam tusla2-c i to samo zapierdziela az milo biosy to tylko najnowsze wlasciwie to tylko beta jak cchesz to wal na priv mam tego cusl2-c tak jak opisalem moge rzucic zdjecia i pokaz plyte bo lezy i sie kurzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A ja miałem asusa CUSL2 i skasowałem 2 tak poza tym to chyba najgorsza płyta jaką miałem w życiu pomijając oczywiśce największe <span style="color:red;">[ciach!]</span>o jakie miałem kiedykolwiek w rękach czyli AT7 made by ABIT!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 1) nic się nie dało spieprzyć, zgineła śmiercią natutalną (?) :-) 2) płyta jednak jest zniszczalna :-) 3) o co chodzi grzybu z tą płytą ? 4) nie wszyscy są zadowoleni :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A7V8X <- zgon po 17h liczenia seti ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...