Franek019 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Jak włączyć w bootmagic winxp (ntfs), który jest nagrany na dysku serial ata? Mam nagrany Bootmagic na 1 dysku (fat32), winxp jest na 2 dysku (ntfs). Bootmagic nie rozpoznaje mi winxp na 2 dysku i wcale go nie włącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 NIe masz menu wyboru dysków z biosu pod którymś F(F1 do F12)? Wiekszośc płyt teraz ma coś takiego i nie trzeba używac programów typu bootmagic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek019 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Nie mam takiego wyboru. Na jednym dysku mam 2 winxp, na drugim winme, na trzecim winme tylko do internetu. Wszystko grało dopóki nie kupiłem dysku sata. I właśnie z niego bootmagic nieodpala mi windowsów xp. Edytowane 20 Listopada 2005 przez Franek019 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...