_nc_ Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 pytanko jak w temacie. Nie zamierzam miec zestawu 5.1 w kompie, jedynie stereo. Więc nie zalerzy mi na tym co będe podłanczał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Średnio biorąc oba typy powinny być tej podobnej jakości. Jeżeli zależy Ci na możliwie dobrym dzwięku, to powinienieś korzystać z wyjścia tylnych głośników, tam Creative umieścił lepszy przetwornik CA. Za to przednie wyjście bywa różnorodne. Sam mam 2 sztuki 4830 zrobione na całkiem innych elementach. Różnica w parametrach wyjścia frontowego między tymi kartami jest dość duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 czyli na wyjsciu oznaczonym kolorem czarnym lepiej sluchac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Tak, czarne jest lepsze :-) Drivery kX standardowo zamieniają wyjścia i czarne staje się frontowym. Nie wiem, jak to uzyskać na driverach Creative. Warto jeszcze pamiętać, że zielone wyjście zwykle ma wzmaczniacz dostosowany do słuchawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...