rastach Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Nie wiem czemu ale jak gram w jakas gre to wyskakuje nieokreslony blad i gra sie wylacza ;/ pisze cos o bledzie 0xc0000005, nie mam pojecia o co chodzi ;/ mam windowsa xp, wczesniej mialem problem ze sterownikami do karty graficznej, wyskakiwal mi ekran bledu stop i pisalo ze przyczyna jest plik ati2mtag.sys, jak zainstalowalem najnowsze stery to wyskakiwal nieokreslony blad, zainstalowalem starsze sterowniki i wszystko dzialalo, niedawno wgralem od nowa windowsa i wyskakuje ten nieokreslony blad podczas grania w jakas gre, ale nie jest to ten sam blad, nie wiem co robic pomozcie, jezeli trzeba to podam wiecej infomracji, z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Więcej info! Jaki sprzęt system, operaycjny, sterowniki? I jakie gierki się wywalają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastach Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Windows xp sp2, Proc Athlon 2800, ramu 2x256mb, karta grafiki Radeon 9500 128mb, mam slaby zasilacz 350W z modecoma ;/ ale wymienie, bo mam za duze napiecie 12V stery najstarsze jakie moga byc do radeona bo kiedy je wgralem to dzialal mi komp sprawnie Edytowane 20 Listopada 2005 przez rastach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...