hotkey Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Z tym monitorkiem to jeszcze obadamy. Mam może głupie pytanie ... ale czy dla osoby początkującej w świecie komputeruff mogę bez obaw wziąć tego RADEONA ... nic sie nie wypluwa ... starsze gierki działają ? Polecam udać się TU. Na tej stronce jest lista gier, z którymi możesz mieć problemy. Niby zmiana driverków ma pomóc, ale mnie np. GTA3 pyka(na sprzęcie jak niżej), a mam najnowsze sterki. Nieodradzam Ci tej karty, wprost odwrotnie ja mam wersję Pro i jestem naprawdę zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Dobra i co wy na to : AMD XP 1700+ BOX [349]... ble, ble, ble ... rabacik (ewentualnie niższe ceny gdzieś) i wychodzi równe 3000 zł :) ... Swoją drogą fajny konfig. Najlepszy moim zdaniem jak za tą cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Dureń podkrencony jest zajebisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nooooooooo...... ja jak mialem duraka to po przejsciu na mojego epoxa 8kta3pro tak sie przypalilem jak zobaczylem jak sie na jakims niefirmowym coolerku zarabiscie kreci! ale te nowe athlony xp 0,13 musza byc tez zarabiste w kreceniu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Tak mnue ten monitor korci .. żeby było to 95kHz w odchylaniu poziomym .. co by mój qzyn oczuff nie stracił ... i znalazłem coś co sie nazywa AOC .... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=884 Co sądzicie ?? Bo będzie albo to ... albo tamten CTX. Aaaa ... i ma 100HZ przy 1024x768 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Odpusc sobie komputronik ... serwis jest niefajny (nie maja podpisanych umow z producentami na serwisowanie i sprzet zazwyczaj najpierw leci przykladowo do incom'u tam nabiera przez tydzien mocy naprawczej a dalej do producenta i bedziesz czekal 21 dni roboczych na kompa) Zreszta jesli chodzi o serwisowanie to wszyscy maja to samo. Nie baw sie w dobor sklepu tylko sprzetu - podzespoly. Kup tam gdzie frajer sprzedajacy nie jest przemadrzały i gdzie cena jest najlepsza. I zainwestuj w ergonomie. Monitor ma nie meczyc wzroku (czyli standardzic 17" styka - mozna sie pokusic o cosik lepszego) i dobra platforme - plyta glowna. Ram mozna zawsze dokup za kilka miesiecy, walnac nowego proca, zmienic grafe ... a jak kupisz goowno nie plyte (na starym np KT133) to bedzie PiiiiiiiiiiP4 W tej cenie napewno cos dla siebie znajdziesz wszedzie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 NO ... byłem dzisiaj we wszystkich najbardziej znanych sklepach w Poznaniu ... nie będę sie wypowiadał że tylko DGM, (ewentualnie)Komputronik i CKZnak mają ludzi znających sie na rzeczy. I ... w Znaku chyba jest najlepsza oferta ... kolo troche przemądrzały .. ale go pozaginałem troszke :P hehe. Oto jego oferta: MSI KT3 ULTRA2 BOX [387] Athlon XP 1700+ Thoroughbred [340] plus Titan TTC D5TB [50 :roll: ] 256 MB DDR 333 [310] Barakuda IV 40GB [408] Radeon 9000 Sapphire [372] (ps ... dają jakieś gierki do tego ??, bo jak nie to biore Gigabyte) Pentagram HEX II [60] CD X52 LG [101] FDD [45] Codegen Super Power 6039 LONG P4 [130 Klawa [25] Mycha [20] Głośniki [40] Listwa [35] Monitor...proponbował mi jakiś HIVISION..ale narazie został ten CTX [725] Razem: dogadałem na równe 3000 zł I co wy na to ?? Sprzęt do odbioru na drugi dzień ... chyba spoko serwis ... i chyba tu go qpie :)[/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 MSI KT3 ULTRA2 BOX [387] Athlon XP 1700+ Thoroughbred [340] plus Titan TTC D5TB [50 :roll: ] 256 MB DDR 333 [310] Barakuda IV 40GB [408] Radeon 9000 Sapphire [372] (ps ... dają jakieś gierki do tego ??, bo jak nie to biore Gigabyte) Pentagram HEX II [60] CD X52 LG [101] FDD [45] Codegen Super Power 6039 LONG P4 [130] Klawa [25] Mycha [20] Głośniki [40] Listwa [35] Monitor...proponbował mi jakiś HIVISION..ale narazie został ten CTX [725] BIERZ :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Biore ... w środe jade załatwić wszystko :) już jestem zdecydowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Aha ... jak to będzie z gwarą ... oczywiście na każda cześc powinienem dostać osobną gware ??? na BOXowe rzeczy większą - conajmniej 2 latka ?? Ile na pamięci oem , a ile na firmowe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nie bierz żartowałem ;) - aktulnie za tę kasę nic lepszego nie złożysz :) więc :!: brać :!: póki dają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Aha ... jak to będzie z gwarą ... oczywiście na każda cześc powinienem dostać osobną gware ??? na BOXowe rzeczy większą - conajmniej 2 latka ?? Ile na pamięci oem , a ile na firmowe ? CK Znak daje chyba 3 lata na zestaw ... albo dwa i na monitor osobno bo CTX to door-to-door chyba sa. z zreszta nie znam sie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...