conrack007 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Chcialbym zapytac czy ktos bylby zainteresowany tworzeniem strone (razem ze mna) o temtyce samochodow??? Moja dotychczasowa strona to kliknijTUTAJ. Przy okazji prosze o ocene. thx Edytowane 21 Listopada 2005 przez conrack007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Stronka obecna taka sobie, to intro nie podoba mi się. A co do reszty strony to wygląda jakby jeszcze nie była skończona. Jak na razie [4/10] było by 3 ale o samochodach +1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\MAROO\DANE APLIKACJI\OPERA\OPERA\PROFILE\CACHE4\OPR0296Y.HTM Contains signature of the VBS script virus VBS/Redlof.a.3 Hmmm... A strona kiepska... długo by pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 A jednak, myslalem ze toantywirus nawala bo od 2-3 dni sam się włacza, ale to okienko nie było przypadkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrack007 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Chciałbym wam powiedziec zgodnie z tym co mam na stronie to jest ona 11 dni w sieci... Sam neta mam od miesiaca...Jak by sie dało do podajcie co nalezy zmienic!!! Ja mysle ze na poczatek nie jest tragicznie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 na poczatek nie jest tragicznie :mur: Witam! Mi sie podoba - oprócz intro - to juz niemodne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ciekawie wcięła Ci się reklama na stronie conrack007... Viper się rozpołowił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...