IamWeasel Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Nie jeżdżę nim w karierze, tylko tak sobie stuningowałem. Taki typ tuningu ja lubię: I moja furka z kariery: Edytowane 11 Grudnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) Obecny stan garażu (oprócz Caymana i Golfa): Edytowane 22 Grudnia 2005 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) - ma subarka w locie [; -samochód do wożenia sie po mieście [; :-P -Moje Lambo;) -Audi TT :) -Merc, a jakże ;) Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Panowie to jak rozdajemy % KAERES a pozniej placzesz ze zarywasz % za ooftopy Bedziesz nowe tematy pozniej zakladal Chyba jasno jest napisane w drugim poscie jakie sa zasady Komiks mam narysowac dla poniektorych skoro slowo pisane jest niezrozumiale?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart2121 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Na początek skromnie... A teraz moje ulubione: Mazda - całkiem fajna ale troszkę słabe osiągi Te dwa to moje ulubione :) , a szczególnie Aston Martin. Kupe kasy wydałem na jego tuning :D Mercedes ma najlepsze paramytry, ale poza Lexusem najmniej go lubię. Sam nie wiem czemu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Małe jest piekne ;] Potem dam reszte screenow swoich "zabawek" ;) BTW Cayman w akcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Co pradwda gram sporadycznie ale jak juz to robie to szaleje tym Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...