binek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=73302860 co sadzicie o nich? godne uwagi? moge ktos ma cos takiego? niedlugo bede potrzebowal 3 wentyle na chlodnice wiec sie zaczynam rozgladac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Spory przeplyw ale za wysokie obroty nominalne - na 5V moze bylby i cichy ale nie wiadomo jak z wydajnoscia. Ktos w innym temacie chwalil glaciale - moze one byly by lepsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 nie kupuj tego!!! sam to kupiłem i teraz żałuje... ;/ taki wentylatorek to ja kupiłem u siebie w mieście w elektronicznym (poznaje po naklejce) i musze przyznać że to niezły badziew!!! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A moze uzasadznisz co w tych wentylach takiego złego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Mam takie 2 na nagrzewnicy od Łady. Pracują już gdzieś od ponad roku 24 godziny na dobę. Ustawione są na 7V i ich nie słychac a wieja całkiem przyzwoicie. Na 12V słychac szum powietrza ale żadnego terkotania czy też innych odgłosów. Ja osobiscie polecam zwlaszcza że są bardzo tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Zważając na te dwa przeciwne zdania, można mieć kłopoty z wyborem :wink: Więc zdanie na NIE proszę uzasadnić :wink: Co ode mnie ? Wyglądają na dobrze zrobione. Wiadomo to tylko zdjęcia któe można przerobić, ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ok. już uzasadniam :D kupiłem te wentylatorki i założyłem do zasilacza, na przód obudowy i na tył... no i tak te wiatraczki może na 7v i na 5v są praktycznie niesłyszalne ale na 12v (ten z zasilacza) działa jak kosiarka i nie powiem że to jeden się taki trafił bo puszczałem wszystkie na 12 v i mam to samo :( nie wiem zrobisz jak chcesz ale ja odradzam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 kup lepiej glacialtecha za 25pln, przynajmniej pewny produkt, do tych 19pln i tak musisz doliczyc koszty przesylki wiec nie jest to zbyt oplacalne, tymbardziej ze nie wiesz co to za wiatrak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...