Skocz do zawartości
MacieX

FPS w Quake 3 Arena

Rekomendowane odpowiedzi

No to teraz tu jest miejsce na pochwałkę kto ile i na jakich ustawieniach ma jaki fps w q3a. ja mówię na początku (gdybym był Devastatorem) podałbym największą ilość klatek osiagnięta na czas 1 seqndy tudzież innej milisekundy - czyli okolo 200 (ale jestem MAcieX) i podaję prawdziwe średnie wyniki czyli 62 fps bo uprzednim nagraniu dema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trudno wogóle porównać... nie piszecie na jakim patchu robiliście timedemo i najlepiej dla porównania, żeby wszscy robili w ustawieniach 1024x768 i wszystko na maxa, z texture filter na triple...

ja na patchu 1.32, w demku four.dm68 mam 154Fps na nie podkreconej grafice... jak podkręce maxymalnie grafike wynik podskakuje mi o 15 klatek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1600x1200 max detale 70-100fps (ale nie demo tylko w czasie gry)

w czasie gry (oczywiscie w 1024x768 @ll na maxa) momentami mi pokazuje w granicach 500fps (nie mówie o patrzeniu w ścianie, czy inne wybiegi), wiec tak to my sobie możemy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trudno wogóle porównać... nie piszecie na jakim patchu robiliście timedemo i najlepiej dla porównania, żeby wszscy robili w ustawieniach 1024x768 i wszystko na maxa, z texture filter na triple...

ja na patchu 1.32, w demku four.dm68 mam 154Fps na nie podkreconej grafice... jak podkręce maxymalnie grafike wynik podskakuje mi o 15 klatek...

ja na pierwotnej wersji gry (nie zdązyłem jeszcze nic doinstalować) miałem:

175.1FPS - 800x600

74.9 FPS ??? - 1024x768

74.0 FPS - 1280x1024

51.0 FPS - 1600x1200

oczywiście wszystko max. quality - tak samo w detonatorach 40.72 OMEGA

Athlon XP 1700+@2000+ GF2GTS 200/333@230/400, 384MB DDR, KT333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi