janio Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Witam! Mam problem z moimi głośnikami, chociaż raczej sądze zę to wina kompa, tylko nie wiem dokłądnie czego. Mianowicie podczas np. przewijania stron internetowych, odtwarzania jakichś animacji we flashu, zaznaczaniu folderów itp... w głośnikach słychać taki basowy pomruk, a raczej "pierdzenie" (pierdzi, a nie śmierdzi) ;) Nie wiem czego to może być wina, wczesniej nie miałem takiego problemu, dopiero po wyciszeniu kompa to zauważyłem, ale nie przez to że komp chidzi ciszej i przedtem tego nie słyszalem, bo przedtem nawet jak na skypie gadałem ze znajomymi to nic nie mówili, a teraz sie mnie pytają co mi tak pierdzi :) Kompa mam podłączonego do wieży, komp taki jak w konfigu, zasiłka jakaś no name 300W, Czy przyczyną tego moze być to że podłączyłem do jednego molexa 3 wiatraki pod 5V ? Edytowane 28 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 mialem podobne ale nie nie bylo to pierdzenie tylko "krzaki" wylacz dzwiek wiadomosci otrzymywanej z gg podczas dostepnosci uzytkownika i wiadomosci :) mi pomoglo (uzywam asio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Hmm może być to wina głośników sama takie mam.... ;) Aż szkoda się przyznawać... ale typowo jak podgłośnię to słyszę PRRRRRRRRRRrrrrrrrrr.... eh ten sprzęt... ciągle się psuje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja już zakładałem podobny temat, w którym w głośnikach mi grało... (od czasu tego temtu przestało :D, chyba się przyestaraszyły) Spróbuj dać głośniej jak zacznie pierdzić i możesz też usłyszysz muzykę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Sprawdź jak głośniki grają na dźwięku odtwarzanym z wieży :wink: stawiam że będzie dobrze, że coś nie tak z kompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @janio - kupiłeś takie gó....ne głośniki, że nawet nie podałeś ich nazwy i oczekujesz cudów ? - kup sobie Logitecha i będziesz miał spokój. Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 kup sobie Logitecha i będziesz miałI będzie miał ruskie radio, Logitechy odbierają ruskie radio, jak chcesz to sie poduczysz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 To nie jest wina glosników........... Ostanio skaldalem starego komap i wrzucilem dzwiekowke na ISA jakies logic, i jakm pzrewijałem muszka czy w ogole przesuwałem strone to topw szystko odbijalop sie w głosnikach ;)| POdonie zreszta miałem9tylko nie tak okazale oczywiscie) na moim poprzednim mobo - shuttle na 845 z P4 tak samo bylo, to wina dzidoskiej zintegrowanej dźwiekówki.................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 no przecież napsiałem że kompa mam podłączonego do wiezy, a wieża jest philipsa i głośniki też, z płyt grają bez problemu i bez żadnego pierdzenia, a w kompie pierdzą, ale tylko przy przewijaniu stron itp. jesli wyśiwtla sie sam pulpit i nic sie nie dzieje to cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @Grzechu_1990 napisał : I będzie miał ruskie radio, Logitechy odbierają ruskie radio, jak chcesz to sie poduczysz. Ruskie radio to chyba macie w W-wie, bo ambasada nadaje ! - ja nie mam żadnych problemów. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @janio sprawdź czy pomoże zaznaczenie opcji Wycisz dla wejścia Line-in karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 kurcze nie pomaga :( ... jutro odłącze te 3 wiatraki z tego molexa i zobacze czy pomoże ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...