ZIBI_PL Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 mam pytanie. czy da sie odkryc haslo do konkretnego profilu podczas logowania sie do windy ? XP pro SP2. Mozna to zrobic jakims programem czy moze w rejestrze ? niechce zmieniac hasla ani uzyc tego do jakis "niecnych" celow. chce je tylko poznac. Czy zna ktos odpowiedz na moje pytanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Az tak dziurawy to windows jeszcze nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Najsłabszym ogniwem jest prawie zawsze użytkownik. Myślę, że to jest najlepsza odpowiedź na Twoje pytanie, resztę dopowiedz sobie sam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Nie da sie. W ogole nie znasz hasla administratora, i chcesz je zlamac :?: To chyba nie jest calkiem w porzadku i legalne :rtfm:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 tylko ze chodzi o to ze ja mam dostep do kompa juz po zalogowaniu (samo logowanie robi za mnie ktos inny) i chodzi mi o to czy bedac juz w widzie nieda sie podpatrzec gdzies tego hasla co juz jest ? moze gdzies w rejestrze. Nie ma w tym nic nielegalnego, bo to moj prywatny komputer w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Active@ Password Changer is a DOS-based solution designed for resetting local administrator and user passwords on Windows XP / 2003 / 2000 / NT systems in case an Administrator’s password is forgotten or lost. You do not need to re-install and re-configure the operating system. Czyli program pozwala na reset zapomnianego hasła dla admina i dla usera, bez reinstalacji systemu. do ściągnięcia wersja demo Active Password Changer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Najprosciej poznac haslo administratora patrzac mu na rece jak jej wpisuje ;) A pozatym to troche dziwne nie znac hasla na swoim prywatnym komputerze n/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 :P tak tyle ze ktos prowadzi nademna "nadzor" zybom sobie czasem niesiedzial 24/24h przy kompie jak kogos niema w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 bez sciagania programów mozna jedną małą komendą zmienic hasło administratora i userów :] zajmoje to chwile :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 to skoro o niej wspominasz to moze bys ja podal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 szukaj na forum :] a tak na serio to start>uruchom > control userpasswords2 > enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 szukaj na forum :] a tak na serio to start>uruchom > control userpasswords2 > enter Czyli zwykła opcja "konta uzytkowników" z panelu sterowania. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 niestety w "konta użytkowników" nie widnieje administrator i to moze byc problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...