szybki__ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 moze to troche nie na miejscu, ale tak sie wlasnie zastanawiam...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ja trenuje podnoszenie ciezarow, karate i slalom gigant :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 2 lata w Slasku Wroclaw - kosz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 bardzo dużo pływam a od czasu do czasu to wyścigi na kompie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 4 lata kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 od 20 lat cwicze obijanie sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Siłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Taekwondo WTF od 17 roku życia (osiągniecia 1DAN) 3 miejsce na zwodach regionalnych Otwarty Puchar Czech 2 miejsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 o to fajnie, ja itf, ale dopiero roczek gdzies tak i jeszcze nie zdawalem nawet egzama...(szkoda kasiory;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Przez ponad 2 latka trenowałem RUGBY później nie miałem czasu i musiałem przestać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 siłka, ale często piwo wygrywa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Jiu Jitsu, siatkowka (politechnika) kolarstwo gorsie (prywatnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 tenis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Spacery z psem oraz sparingi do WC i lodowki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 dawniej taniec towarzyski (4lata) i kosz (podstawowka i reperzentacja szkoly:), potem judo (rok) i karate (6lat) - obecnie jedyne co cwicze to pisanie bezwzrokowe na mojej nowej klawiaturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 taekwondo (itf) i siatkowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 scigam sie (nfs), skacze (malysz), gram w tenisa ( v tenis), pije pivko (real brovar simulator) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 biegi amatorsko - min 4 km co 2-3 dni kiedyś, teraz "troche" rzadziej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja byłem biegaczem długodystansowieć 8 lat mój rekord 2,49 na 1000 m na 10000 też byłem niezły biegałem też płotki skakałem wzwyż do piasku ogólnie lekkoatletyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Kosz 0d 7 lat noga od zawsze kiedys po klubach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Boks nie zawodowo ...Czesto podnosze swoje kwalifikacje na dyskotekach ...:D:DI niedlugo znowu silownia .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 hmm, no niezle, myslalem ze wszyscy sie tylko przy kompach garbia, a tu taki zonk...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 hehe.....nie ma to jak pojsc na trening i potem ledwo dochodzisz do szatni bo nog nie czujesz, potem sie przyjemniej przed kompem 'garbi' :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Hmmmm a ja mam 6 km do szkółki nóżkami rano i znów 6 po szkole. Nie ma to jak mieć 8 kg na plecach, wiejący wiatr przy minus 10*C i 6 km przed sobą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 w sumie kiedys nawet nie wiem juz kiedy - tae=kwon=do a pozatym caly czas jezdze na rowerku no i Spotkania Emocjonalne Ksztaltujace Sentyment...do kobiet oczywiscie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja gram w piłkę nożną (IV liga) od 6 i przez dwa lata uczyłem się Capoeir'y ale zrezygnowałem coś mi nie szło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no, capoeira jest kapke zamotana...bylem na jednym treningu ;) , ale zaliczylem ostra glebe :oops: i sie zrazilem do tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 4 latka karate było... (OYAMA)... Nie viem tam 4 albo 3 KYU... jak komus zalezy wiedziec to poszukam certyfikatu... bo na ścianie to mi wisi za 7KYU Junior... ;) bo to pamiątka po... obozie i hmmmm dziewczynie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Spacery z psem oraz sparingi do WC i lodowki :lol:to juz chyba normalka i u mnie :) od 20 lat cwicze obijanie sieto cwicze od prawie 17 lat :) Hmmmm a ja mam 6 km do szkółki nóżkami rano i znów 6 po szkole. Nie ma to jak mieć 8 kg na plecach, wiejący wiatr przy minus 10*C i 6 km przed sobą a u mam podobnie... tyle ze 100 m od domu do tramwaju .... pozniej 10 m od tramwaju do metra... a jeszcze pozniej 200 m od metra do szkolki :) aha.. i plecak tez z 8 kg :D i codziennie robie z dobre 20 km :) ........................................................ oczywiscie srodkami komunikacji miejsciej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja byłem biegaczem długodystansowieć 8 lat mój rekord 2,49 na 1000 m na 10000 też byłem niezły biegałem też płotki skakałem wzwyż do piasku ogólnie lekkoatletyka w jakim wieku? Ja od roqu trenuje biegi (mam 14latek) i: 60m - 7.91 100m - 12.43 600m - 1:36 1000m - 2:52 5000m - ~19:35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...