Zuku Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam, mam nastepujacy problem. Od pewnego czasu komp albo sie resetuje albo wiesza. Najciekawsze jest to ze reinstalka sys. nie pomogła. Jak sie wiesz to wywala blue screena: ***STOP: 0x000000D1 (0xBFA05723, 0x00000002, 0x00000000, 0xBFA05723) DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ***Address BFA05723 base at BF974000, DateStamp 3dee36d2 - KS.SYS ***Address BFA05723 base at BF974000, DateStamp 3dee36d2 - KS.SYS A na dole jeszcze cos o zrzucaniu pamieci i zeby sie skontaktowac z adminem lub biura obslugi Przykrosoftu. Najciekawsze jest to ze przed wakacjami takich problemow nie mialem i nie mam pojecia w czym jest rzecz. Moze ktos sie spotkal z czyms takim i pomoze. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Błąd na poziomie sprzęt<>stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuku Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 No fajno, tyle ze nic mi to nie mowi. Zwlaszcza ze komp jest generalnie dosc swiezo po formacie :( . W menedzeze sprzetu nie ma zadnych wykrzyknikow. Jakies podpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Zazwyczaj powodem tego komunikatu sa wadliwe sterowniki lub uszkodzona pamiec ram. Proponuje zaopatrzyc sie tylko w sprawdzone steroniki do kart rozszerzen, chipsetu grafy itp najlepiej pobranych ze stron producenta i posiadajacych certyfikaty. Druga sprawa to GoldMemory i test pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Plik powodujacy blad jest wymieniony -> KS.SYS Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty dzwiekowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...