Szymon Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Sciagnalem unreala 2003 demo pod linuxa :-). I teraz mam problemik ze sterownikami do graifki patrze na strone nvidii ale tam taki wybor ze zglupialem...czy ktos jest w stanie powiedizec co mam zainstalowac i jak? :lol: Karta taka jak w podpisie.... Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Sciagnalem unreala 2003 demo pod linuxa :-). I teraz mam problemik ze sterownikami do graifki patrze na strone nvidii ale tam taki wybor ze zglupialem...czy ktos jest w stanie powiedizec co mam zainstalowac i jak? :lol: Karta taka jak w podpisie.... Pozdrawiam... nie wiem jakie ale po co sie emsczysz pod lInuxem jak masz windy ?? chyba ze moze pod leniwcem sie lepiej gra ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 tak dla jaj :-) chcialbym sie pobawic pod linuxem..pod winem mam nawet pelna wersje ale ...nie w tym rzecz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie ważna karta Musisz ściągnąć RPM pod 686 poprawke do kernale i sterownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 sciagnalem po zainstalowaniu mam ciemny ekran....przy logowaniu poruszalem to w innym poscie :-). Instaluje ta poprawke i te sterowniki ktore NVchooser mi wyberia...mysle ze to przez ta moja grafike PROLINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 sciagnalem po zainstalowaniu mam ciemny ekran....przy logowaniu poruszalem to w innym poscie :-). Instaluje ta poprawke i te sterowniki ktore NVchooser mi wyberia...mysle ze to przez ta moja grafike PROLINK1. Idziemy na: http://www.nvidia.com/view.asp?IO=linux_di...y_ia32_1.0-4191 2. Ściągamy i instalujemy: NVIDIA_GLX-1.0-4191.i386.rpm NVIDIA_kernel-1.0-4191.rh7x...(coś tam w zależności o wersji kernela).rpm 3. /etc/X11/XF86Config (jakoś tak jest w redhacie) z sekcji module wywalić (jeżeli jest): Load "GLCore" Load "dri" w sekcji device ma być: Driver "nvidia" 4. Zrestartować iksy 5. W razie problemów podesłać: /var/log/Xcośtam, i to co zwraca lsmod 6. Odpalić benchmark i sprawdzić gdzie działa szybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A tak w ogóle to po co ściągasz demo jak na cd3 masz instalator dla linuksa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...