Jacek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ta a ja disco polo - na okragło ;) Jeśli ktoś wie kim jest ten koles którego mam na zdjęciu to powinien wiedzieć czego słucham :) Ale wątpi w to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja słucham: -NIRVANA -Linkin Park -System of a Down -Adema -P.O.D. -Papa Roach -Puddle of a Mudd -Nickelback -i jeszcze wiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Hmmm.... było to już kilka razy więc : a ja popieram tego pana :) a ja popieram obu tych panów :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Takie topici powstają po to by w łatwy sposob nabic sobie postów... czy to przez robienie czegos takiego jak koledzy wyzej (szukaj), jak rowniez przez pisanie czego sie słucha... albo podsumowywanie tego wszystkiego tak jak ja teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja slucham glownie: KoRn Therion Sweet Noise i HIp HOP czasami TeChNo "to zalezy od nastroju" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Buhahahah ale sie usmialem :) Czy tu wogule ktos ma jakis sprecyzowany gust ? Poza decnisem ? buhahah Kazik i techno :) buhahaha itp. buhaha A ja nic nie pilem a tak sie usmialem :) Ps. temacik byl ostro walkowany :/ kilka razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Moze byl walkowany ale odam glosa;]. Metallica, Marilyn Manson, Rolling Stones, Faith no More, Kazik Staszewski, Moonspell, Nighwish, Slipknot, troszke Queen :>, również troszke U2, Beatless'ów (wiecznie żywi, ghyhyhy ;) ), i jeszcze troszke innych rockowych/light metallowych zespołów. Ale ogólnie to te co zapodałem :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Takie topici powstają po to by w łatwy sposob nabic sobie postów... czy to przez robienie czegos takiego jak koledzy wyzej (szukaj), jak rowniez przez pisanie czego sie słucha... albo podsumowywanie tego wszystkiego tak jak ja teraz ;)nie rozumiem paranoi z nabijaniem postow. jakby to komus sprawialo satysakcje. albo dawali za to monete. uspokujcie sie kurde. obok pisze jak dlugo kto jest na forum i to chyba znaczy wiecej. czy wygladam powazniej, bo mam wiecej postow. nie, nadal jestem taka sama lama i nie uwazam sie za lepszego. jak ktos tak mysli, to prosze do psychologa. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Buhahahah ale sie usmialem :) Czy tu wogule ktos ma jakis sprecyzowany gust ? Poza decnisem ? buhahah Kazik i techno :) buhahaha itp. buhaha A ja nic nie pilem a tak sie usmialem :) Ps. temacik byl ostro walkowany :/ kilka razy a to ze ktos ma barziej otwarty umyslo od Ciebie, to tez nie powod do smiechu. Chyba do zastanowienia nad soba. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a to ze ktos ma barziej otwarty umyslo od Ciebie, to tez nie powod do smiechu. Chyba do zastanowienia nad soba. :lol: Tak sobie to tlumacz :D EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Buhahahah ale sie usmialem :) Czy tu wogule ktos ma jakis sprecyzowany gust ? Poza decnisem ? buhahah Kazik i techno :) buhahaha itp. buhaha LOLZ !! :D Staryyy trzeba sie rozwijac, poszerzac horyzonty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ja juz gdzies pisalem co slucham - generalnie @ll {szitu} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ta a ja disco polo - na okragło ;) Jeśli ktoś wie kim jest ten koles którego mam na zdjęciu to powinien wiedzieć czego słucham :) Ale wątpi w to :P To ten wokalista z BOJSÓW :twisted: albo wokalista DEPECHE MODE 8) A tak pozatym to temat był wałkowany do znudzenia! I już mi się znudził! :x Więc popieram tego Pana ktory popiera tych Panów co popierają... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...