Gość Kyniek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 http://mcs.pc.pl/produkt76.html np. takie kolanko czy tórjnik?? Bo jakoś mnie nie jara płacenie zbójeckich kwot w MCS - takie samo tyle że na wąż 12mm (choinka 14mm) u siebie w ogrodniczym kupuje po 2zł więc nie uwierze jak ktoś powie że "taniej nie znajdziesz" - prosto i szybko - gdzie kupie kolanka i inne badziewia dla węża 10/13?? Rozważam porzucenie standartu 12/15 i przyłączenie sie do 10/13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 wlasnie ja tez szukam.... a nalozenie zwyklych miedziakow na ten waz to jest hardkor straszny i nie chce miec wezy jak tirowka przy A4 :) wiec tak sobie szukam i szukam.... ii znalezc nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 he a aja ostatnio sobie kupilem 10 takich kolanek od kolesia tutaj z forum za polowe ceny tego co maja na msc .. :) hehe wiedz ubilem niezly interes :) za kolanko 14 placilem 3 zl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Takie rzeczy to ja widziałem w Liroy Merlin (w arkadii dla tych z wawy) Może też w Praktikerze beda mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Widziałem takie bodajże w Castoramie lub OBI. W Piątek mogę się przejechac i napisze co jest-moge tez kupic jesli będzie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Swego czasu sam poszukiwałem takich kolanek, trójników ("Y" bądź "T"). Niestety nie udało mi się znaleść w żadnym z marketów (castorama, praktiker) oraz w hydraulicznych, więc byłem zmuszony kupić w mcs, gdzie koszt przesyłki był praktycznie taki sam jak tego trójnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...