Lemik Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Problem może dziwny, ale jednak. Kumpel chciał by zmienić mu płytę główną. W porządku. Ale ze starej płyty nie mogłem zdjąć procka z radiatorem. Wyobraźcie sobie że procek (razem z radiatorem) wyszedł z płyty bez podnoszenia dźwigni. Nóżki są w porządku, ale nadal nie mogę oderwać procka od radiatora? Rzecz się ma do Celerona pod S478 Jest jakiś sposób na odklejenie go? PILNE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 bylo go zdejmowac na cieplo , czyli odrazu wyjmowac po wygrzaniu primem 95, mi tez moje p4 wyszlo z sockety yzn, wyrwal sie z wiatrakiem, mozez go odkleic ruszajac procem na boki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amok Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Miałem to samo ;-) kiedyś przypadkowo źle zapiolłem prcoka komp nie ruszyl , chcialem wyjac proca i sie odkleil od radiatora :D w Intelach nie ma sie co bac rdzen jest pod płytka , co innego w athlonach gdzie rdzen na wieszku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Miałem tak z celkiem 466 ;) katowałem go w smarku pół godziny i radiator zszedł. A naklejka termoprzewodząca co na nim była (boxowe) została na radiatorze i nie musiałem procka czyścić ^^ Od tego czasu mam uraz na taśmy i wolę montować na pastę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 też tak miałem , proponuję troche wygrzać radiator przez szczypce czy co nad jakimś palnikiem tylko bardzo ostrożnie i nie za mocno , radiator sie rozgrzeje i puści a proc sam odejdzie bez jakiejkolwiek siły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 To standartowy problem... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=przyklei%B3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 ja z celeronem 1 Ghz tualatin tak miałem żyletką skubaśca odciałem, rozgrzanie mało dało ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Suszarke w dlon i opalaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 podważ to nożykiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Komp z supermarketu?Słyszałem że oni tam procki super glue przyklejają :D Przyda ci się majzel i młotek :lol2: Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Komp z supermarketu?Słyszałem że oni tam procki super glue przyklejają :D Przyda ci się majzel i młotek :lol2:pan jak widze nie wie jak wyglada sytuacja z boxowymi coolerami i 'pastą' na nich umieszczona. to nie ma nic wspólnego z pochodzeniem koputera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...