blank2424 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 witam czy siemens cx65 obsługuje dzwonki mp3 pytanie durne;) ale pilnie potrzebuje odpowiedź pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 witam czy siemens cx65 obsługuje dzwonki mp3 pytanie durne;) ale pilnie potrzebuje odpowiedź pozdrawiam nie obsługuje - za to potrafi odgrywać (z lepszym lub gorszym) skutkiem - mid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 a wav??? bo doszły mnie takie słuchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 a wav??? bo doszły mnie takie słuchy mam taki tel - ale nie mam jak sprawdzic Ale szczerze odradzam ! Telefon się wiesza bez przyczyny (czasami nawet podczas rozmowy). Traci zasięg. A najgorszą wadą jest to, że na baterii trzyma 1,5 dnia. Jak go trochę używasz - to 1 dzień. Kup sobie telefon ;) (czyli jakąś nokię) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 dziękuje za odpowiedzi ustaliłem że jednak wav'y odpala mp3 nie co do zawieszania i baterii to zalezy od modelu sątakie z fabrycznymi wadami telów raczehj na nowe nie wymieniająale baterie tak:) zapraszam do drugiego topica CX65 czy NGAGE pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ja pozbyłem się swojego CXT70 szybciej niż go kupiłem ;-), działał dobrze przez jakiś miesiąc, góra dwa, a później zaczęły się szopki z samoczynnym wieszaniem, wygaszaniem, wyłączaniem, traceniem zasięgu itd... jak zwał tak zwał, dla mnie Siemens to niezbyt udane telefony (podobne problemy miałem z SL45i). Nigdy więcej nie kupię Siemensa i nikomu go raczej nie polecę, chyba, że te najprostsze bez bajerów, coś a'la C60, A65. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 dziękuje za odpowiedzi ustaliłem że jednak wav'y odpala mp3 nie co do zawieszania i baterii to zalezy od modelu sątakie z fabrycznymi wadami telów raczehj na nowe nie wymieniająale baterie tak:) zapraszam do drugiego topica CX65 czy NGAGE pozdro to "symboliczne" działanie baterii w siemensach serii 65 oraz cx70 to nie wada ... tak po prostu zaprojektowali ten fon. Jeszcze raz ci doradzam - kup sobie telefon (tzn np nokię) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 albo SE. Choc miałęm 2 lata siemensa ME45 - telefon niezniszczalny!!! idealny, ale do czasu, gdy po raz pierwszy po 2 latach sie zawiesił a potem wogole nie włączył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 niestety nie mam innej możliwości u mnie w mieście, a nie jest to za[gluteus maximus], w promocji ery nie ma w salonach ngage, za t ow salonie plusa jest cx65:) koleżanka ma cx65 i zdarza jej się że się zawiesi, bateria trzyma jej 4 dni, z tymi telefonami to loteria z tym się zgodze;) jeste jeszcze jeden oficjalny salon ery do którego dodzwonić sięnie można, licze na to że tam bedzie ngage na dodatek wersja classic, a jak nie... to sięwkurze bo żaden z naszych kochanych polskich operatorów nie może wprowadzić motoroli mpx200, która jest dostępna w karen notebook za 489 netto!!! a telefon jest hitem, chociaż bateria do du... niestety krajem możliwości jest anglia tam jest masa tanich telefonów (prepaid) i jest z czego wybierać, Polsce do nich jeszcze baaardzo daleko pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 niestety nie mam innej możliwości u mnie w mieście, a nie jest to za[gluteus maximus], w promocji ery nie ma w salonach ngage, za t ow salonie plusa jest cx65:) koleżanka ma cx65 i zdarza jej się że się zawiesi, bateria trzyma jej 4 dni, z tymi telefonami to loteria z tym się zgodze;) jeste jeszcze jeden oficjalny salon ery do którego dodzwonić sięnie można, licze na to że tam bedzie ngage na dodatek wersja classic, a jak nie... to sięwkurze bo żaden z naszych kochanych polskich operatorów nie może wprowadzić motoroli mpx200, która jest dostępna w karen notebook za 489 netto!!! a telefon jest hitem, chociaż bateria do du... niestety krajem możliwości jest anglia tam jest masa tanich telefonów (prepaid) i jest z czego wybierać, Polsce do nich jeszcze baaardzo daleko pozdrawiam To jaki w tym problem - 489 zł netto to nie są aż tak duże pieniądze. Jak ci pasuje, to kup sobie MPX w karen do tego karte Simplus i będzie git. A baterię można na allegro kupić. Swoją drogą w tej chwili w erze, w abo za 40 zł (80 min) można dostać za 700 zł (z groszami) Nokię 6630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Kolega rozbił sobie niedawno ekranik w cx65. Nowy kosztuje podobno ok 100 zł więc ma zamiar kupić jakiegoś wraka na allegro i z niego przerzucić ekranik. Czy komórka po kąpieli albo po upadku będzie miała sprawny wyświetlacz jeśli nie widać zadnych widocznych uszkodzeń?? Czy ekranik trzeba zamieniać w serwisie i ile by to mogło kosztować?? Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Shakell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 wyswietlacz mozna dostac gdzies za ok 50zl, nie powinienes miec wiekszych problemow zeby go samemu zamontowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 w jakim sensie gdzieś - w sklepie, komisie czy na allegro?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 W komisie lub allegro. To drugie może okazać się o wiele tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Dobrze ale wracając do wcześniejszego pytania - czy kąpiel lub upadek mogą zaszkodzić wyświetlaczowi (w sytuacji gdy nie jest on pęknięty)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Mogą. Prędzej kąpiel, chociaż nie ma na to reguły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Prędzej kąpiel, chociaż nie ma na to reguły.Ale jak to. A jak wyświetlacz był np. trochę wysuszony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie P@weł_m. To chyba oczywiste, że jak telefon będzie miał "starcie" z cieczą, to mogą się pojawić problemy (chociażby z tym nieszczęsnym wyświetlaczem) pomimo dokładnego i długiego suszenia. Poza tym rozmowa o zalanych telefonach, to już nam jedna wystarczy:> Link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 W wyświetlaczach z telefonów po zalaniu najczęsciej blakna kolory lub pojawiają się "bąble" (ciecz dostaje sie między te 2 szkiełka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...