Mutos Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Więcej informacji na www.e-sklep.net Chyba zbije na tym fortunę!!!! Tyle kasy gotówką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no faktycznie OPYLA sie 8) A tą kasę to pewnie byc w KIESZENI zgubił :lol: :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 dobrze że CZEKU nie dają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Kurde ja bym się bał tyle mieć przy sobie, powinni płacić przelewem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 O,99 ZŁ... TO JEST QRWA 99 GROSZY....??? O TO CH*J...., TO rzeczywiście kasy w dup..... ja bym sie bał z tym wyjść z domu........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 jakby co to za 10 % moge Was ochraniac. zawsze i wszedzie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 to za jedyne 483 dyski mozna sobie kupic tego geforsa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 blelahahahhehahehahhehhaehea hihihihahehahh hyhy ale sie usmialem :D :D :D :D taa a potem zobaczysz swoj zutylizowany dysk na wystawie za jedyne 99,99 :D to sie nazywa 101 krotny zysk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyj Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wooow az tyle floty.Tylko zastanawiam sie czy wydac kase na przesylke czy pojechac tam i go zaniesc do nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Hmmmmmmm chyba specjalnie dla nich rozwalę mojego Maxtora :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 hyba sie zmowili z poczta polską wysylka z 15 zeta a dostajesz mniej nisz ....zero znacyz zeta :) złoty interes piknie qrfa piknie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 i jeszcze podatek trzeba zapłacić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ale kasy!!! super-jak by dawali chociaz 9zl... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nikt nie zauważył że dają do tego jeszcze segregator na płytki :D zaraz wyśle swój dysk i bede bogaty :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 No wlasnie- jakby tylko 0,99 zl to by sie nie oplacalo! ale dla tego segregatora! to juz sie trza zastanowic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ja tam segregatora nie potrzebuju i tak mam burdel w pokoju i polowe rzeczy (papierowych) jest nie potrzebna a te .99zl to LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 0,99zł Big mega lol Ale sie zalewalem z tego, zadymiste... Ciekawe za ile dyskietki zdymane skupuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no panowie taka kase jak odamy wszyscy :-) to moze na przesylke jednego starczy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 to za jedyne 483 dyski mozna sobie kupic tego geforsa ;] Że segregatorach niewspomne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ja mam kilka trupów w domu wysyłam i będe bogaty ach te miliony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...