kisiel91 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam mam pytanie jakie karty graf pójdą na mojej płycie głównej: ASRock P4S61. ponieważ zastanawiam się nad kupnem geforca 6600 i nie wiem czy będzie on działał bezkonfliktów z moją płytą główną.... :) proszę o szybką odpowiedź bardzo pilne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Nie widze problemu, a może lepiej kupić radeona 9800pro, imo troche lepszy pomimo wieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) dzięki...wole nvidie mam jakiegoś dziwnego pecha do radeonów :D jakich firm najlepiej kupować Geforce'y? Edytowane 1 Grudnia 2005 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Dobrej tzn. WinFast (dobre o/c) Gigabyte, Sparkle Wystrzegaj sie raczej Palitów, Galaxy (choć niektórzy całkiem nieźle je kręcą) i wszystkich z 5ns pamięciami (często są gorszej jakości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jak masz zamiar dalej używać celerona 1,7 zmiana grafy nic ci prawie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 celrona 1,7 niedługo zminie na jakiegoś pentiuma 4 ...a co do karty to kupuje se leadteka winfast A6600TD 128/128 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...