Skocz do zawartości
Gość Rocca

Jimi Hendrix - Experience Hendrix (box)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, zbilza sie gwiazdka i znowu trzeba wydac pieniadze..

Pewna osoba ktorej chce zrobic suprise słucha tego pana z tematu..

Wiec problem z wymyślaniem prezentu mam z głowy..

I teraz tak - mam do wyboru:

1. Zakupienie kilku płyt CD + jakis film/koncert na DVD

2. Kupić box + film koncert na DVD..

Tylko nie mam pojecia jak ten box wyglada, i czy warto go kupić - czy lepiej oddzielne płyty..

Wypowiedzi ludzi posiadajace go mile widziane... ;>

BOX

Nie obraziłbym sie jakby ktoś jeszcze podał tansza ale równie zasobną alternatywe do merlin.pl (jest taka?)

This is it? ;)

Fajny prezent :)

Może by tak stworzyć temat o prezentach gwiazdkowych? :) Myślę, że będzie miał 'wzięcie' ;) Co Ty na to? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze poszukaj czegoś w EMPiKu'? :) Mzoe dobrym prezentem, byla by jakas jego plytka lub plytki wraz z ksiazka o nim? Jakas biografia or sth :) Mysle, ze mozliwosci laczenia do kupy samemu takiego zestawiku to jeszcze wieksza frajda niz kupowanie boxa :) Fajnie jest sie nalazic za prezentem dla kogos (chyab waznego dla Ciebie:) ), by potem widziec w oczach obdarowanej osoby ten specyficzny blysk ;) Tak, mysle, ze mozna przerobic temat na jakis gwiazdkowy o prezentach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe.. z checia bym sie nałazil - gdybym moje miasto nie liczyło 20tys mieszkancow a najblizszy empik był oddalony ode mnie o jakies 30km..

Dlatego pozostaje mi net.. ;]

LINK -> Tu podaja ze to wersja CD.. Napisze do nich meila, bedzie najprosciej..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro bede w wawce jak co dzien :) Moge wpasc do empiku i zobaczyc czy nie ma czegos ciekawego! :) Mozemy sie umowic, ze zobacze co ciekawego jest i potem mzoemy zorganizowac jakas paczke :) Chetnie pomoge! :)

Sluchaj, moglbys podpiac temat o pierwszej milosci? Duzo glosow ZA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bardzo lubie Hendrixa, gdybym mial dostac prezent tego typu wolalbym katalogowe plyty niz skladanki koncert na DVD oczywiscie tez wchodzi w rachube, najlepiej zorientuj sie jakich plyt ten ktos jeszcze nie ma.

Nop zorientowałem sie własnie.. ;]

Postanowiłem kupić:

- tego boxa

- 2 koncerty na DVD

- ksiązke

- 3-4 katalogowe płyty

Ale uśmiech na twarzy osoby która to dostanie wynagrodzi mojemu kontu utrate grubszej $ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi