tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 W szukaj nie znalazłem nic. ale jak byście przetestowali pomki ? Przecież przez godzine nie będę pompował z wany bo by mnie chyba starzy za rachunek zabili :-) Myślałem, żeby zmierzyć czas przepompowania 10 litów i wtedy na krzyż 600 - 60 min 10 - x porady jakieś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 W szukaj nie znalazłem nic. ale jak byście przetestowali pomki ? Przecież przez godzine nie będę pompował z wany bo by mnie chyba starzy za rachunek zabili :-) Myślałem, żeby zmierzyć czas przepompowania 10 litów i wtedy na krzyż 600 - 60 min 10 - x porady jakieś ? Chyba cos zle wzor zrobiles :) Powinno raczej byc: x - 60min 10 - przez czas jaki pompka ta przepompowala A jezeli chce zobaczyc w ile pompka przepompuje 10l to po co jakies testy robic wystarczy ze zrobisz tak jak masz to na wzorze swoim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 faktycznie we wzorze się walnąlem :-) no tak ale chce sprawdzić wiesz rzeczywistość a dane producenta :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 faktycznie we wzorze się walnąlem :-) no tak ale chce sprawdzić wiesz rzeczywistość a dane producenta :-) dane producenta pompki, maja sie tak do zastosowania w WC jak teoria do praktyki w zastosowaniu akwaryjnym sa OK, ale w WC dochodza opory bloku, chlodnicy, wezy tak wiec nie mozesz wymagac zeby pompka podawana jako 1000l/h tyle samo dawala ci w WC, to chyba logiczne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 EUREKA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Po prostu chce sprawdzić rzetelność (jakie rzy ? :oops: ) producentów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Po prostu chce sprawdzić rzetelność (jakie rzy ? :oops: ) producentów :) rz dobre 8) nie sprawdzisz, chyba ze w akfarióm :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Poprostu musisz podlaczyc zaly uklad do pompki. Napelnic go woda a nastepnie powiedzmy przez 1min zobaczyc ile przepompuje wody. Potem tylko mnozysz to przez 60 i juz masz wydajnosc na godzine :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 trza bedzie zobaczyc kiedsy ile moja wyciaga ale pewnie sie przestrasze o tym co przeszla jak leci z 500L to dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...