bober777 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam! Mam pytanie jakie chłodzenie w cenie max do 70zł wybrac na A3000+Venice. Procesor będzie lekko kręcony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przn Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro - nie ma nic lepszego w tej cenie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro - nie ma nic lepszego w tej cenie!!O ile mi wiadomo to PRO jest narazie trudno dostępny. Jak nie będzie PRO to weź zwykłego Freezera 64, też dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) Bierz AC Freezera64Pro O ile mi wiadomo to PRO jest narazie trudno dostępny. Jak nie będzie PRO to weź zwykłego Freezera 64, też dobry. Trudno dostępny jest zwykły. Wersji Pro jest dużo. Ceny w granicach 73 PLN. Edytowane 2 Grudnia 2005 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 tylko i wyłącznie AC 64 PRO jest ich sporo na allegro w granicach 73-77 zł Mam Athlon 3000+ (2000MHz) po godzinie grania np. w Battlefielda 2 - procek ma ok. 23-25 stopni :) O ile mi wiadomo to PRO jest narazie trudno dostępny. Jak nie będzie PRO to weź zwykłego Freezera 64, też dobry. jesteś troszkę niekatualnie poinformowany :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 OK dzięki za odpowiedzi kupiłem na allegro Freezera 64 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa555 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 a do a64 3500 Venice lepiej zainwestować w coś droższego (moge kupic cos do 140zł) czy też starczy arctic cooling Freezer 64 Pro jeżeli jest aż tak dobry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 a do a64 3500 Venice lepiej zainwestować w coś droższego (moge kupic cos do 140zł) czy też starczy arctic cooling Freezer 64 Pro jeżeli jest aż tak dobry ?Oczywiście że Freezer Pro starczy... On wyrabia bezproblemowo nawet przy X2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa555 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 czyli nie warto przepłacać i kupować Thermaltake Beetle - http://allegro.pl/show_item.php?item=74938113 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...