Skocz do zawartości
Hipo

Kupujemy Tuner Tv Do Pc + Radio Fm

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, niestety sytuacja zmusiła mnie do likwidacji telewizora z pokoju a nie chce tracić możliwosci ogladania programów wiec postanowiłem kupic tuner, niestety jak wszedłem na allegro i zobaczyłem co sie tam dzieje to mi szczenka opadła. Wybór przerósł moje oczekiwania i mam kompletny mętlik w głowie. Tuner ma pracowac na sprzecie z sig'a. Wiem tylko że :

- moge wydać około 150 ale raczej nei wiecej

- dźwięk stereo ( dodatkowo radio stykloby)

- na PCI

- chce mieć pilota

- chce widzieć obraz i słyszeć dźwięk a nie wszelkie zakłócenia z eteru

- dobry soft mile widzany

- ..................................... o czym zapomniałem dopisać

Niestety ale szukajka pod tym względem nie przyniosła mi żadnej odpowiedzi.

Znalazłem na allegro takie cos http://allegro.pl/show_item.php?item=74647080 karta DVB z taką małą antenką, da sie na tym coś oglądać ? jesli tak to co ?

Edytowane przez Hipo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest tuner TV naziemnej (cyfrowy) chyba w całym kraju będziesz miał TVP 1,2 i 3 a co do polsat i TVN to jak nie teraz to już niebawem. Ja Ci polecam ten tuner bo w analoga nie ma co inwestować. Sam mam TV sat cyfrową ale naziemna to też raczej wymóg bo na sat nie ma darmowo teraz nic z polskich TVP 1,2,3, polsat i tvn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winfast 2000XP Expert ma to wszystko co bys chciał, ale jest trochę droższy.

Winfast 2000XP RM mam ja, nie ma radia, dźwięk mono (ale b. dobry wg. mnie), cięzko z innym softem. Ale do oglądania i nagrywania TV jest w sam raz. Koszt ok 110zł. No i jest to jakiś firmowy produkt a nie to co link podałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi