Billbo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam. Mam taki problem - mam windowsa XP pro... po angielsku - a chcielem go miec po polsku. Niby prosta sprawa, ale niestety nie. Otorz ten windows nie ma w sobie LangPacka a co za tym idzie w systemie nie ma polskich literek ogonkowych - chyba brak takze polskiej strony kodowej. Czy ktos wie jak temu zaradzic ? Jakie pliki dograc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zmieniasz w panelu sterowania w ustawieniach regionalnych wszystko na pl, w ustawieniach klawiatury i nie powino byc problemu z czcionkami i klawiaturą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billbo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zmieniasz w panelu sterowania w ustawieniach regionalnych wszystko na pl, w ustawieniach klawiatury i nie powino byc problemu z czcionkami i klawiaturą.no tak... ale jak pisalem tych PLIKOW nie ma. Narazie sam wykombinowalem ze odpowiadaja za to pliki *.NLS wiec je kopiuje ale nadal czekam na inne pomysly w szczegolnoci na kalwaiture w ze znakami kodowymi ISO UPDATE: Nic to nie pomoglo skopiowanie plikow NLS ------- łączenie postów ------- nie wierze ze tutaj nikt nie wie - ponoc to najlepsze forum w tych sprawach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Nie pisz 2 postów pod rząd. Poszukaj mui (na bank nie jestem pewien czy aby nazwy nie przekręciłem :|..... ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billbo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 zrobilem sobei sam modyfikacje windowsa -i okazalo sie ze tez mi wyszal podobnych rozmairow - 523 MB - temat nie wazny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...