tanaka Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 kopilem mobo AK75-EC byla wlozona grafa jakis sis 8mb , ale ze mam rivke na stanie to chcialem ja tam wlozyc , no i wlozylem , komp na rivce sie nie odpala (nie ma obrazu) z dwa razy sie odpalil na tej rivce a teraz zima wgralem najnowszy bios do niej i dalej lipa komp piszczy z 3sek. pozjej pipnie z 3 razy zamieli fdd ale na obrazie dalej nie ma , zmienialem tez pamieci i dalej lipa karta napewno dobrze siedzi w AGP , rivka napewno jest dobra chcialem tez odpalic go na gf2gts/pro i dalej nic komp wogole sie nie odzywa czrny ekran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Siemka U mnie tez tak czasami sie zdarza (nie po zlozeniu kompa) dzieki mojej karcie graficznej :evil: i sa 2 rzeczy ktore moga pomoc: 1. Reset :D 2. Jebnac w bok monitora :wink: Pozdrowka PS - tylko go nie rozwal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 jak mobo wykryje karte na agp x 4 to sie nie odpala :( mozna cos z tym zrobic tak zeby odpalic na niej karte z agp x 4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nikt nic niewie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 a moze masz po prostu uszkodzone gniazdo AGP ?? i jak cos poruszysz to wtedy dziala ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Jeśli płyta po uruchomieniu piszcy 3 razy (jeden długi dwa krótkie - ale nie jestem pewny ) to na pewno chodzi o kartę grafiki, sam kilka razy tak miałem i wystarczyło poprawić grafę w slocie. Jeśli próbowałeś na różnych grafikach i zawsze to samo to nie wiem, może masz coś z AGP ale próbuj dalej może coś wymyślisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 jak mobo wykryje karte na agp x 4 to sie nie odpala :( mozna cos z tym zrobic tak zeby odpalic na niej karte z agp x 4 ?A nie możesz odpalic karty która nei chodzi na agp x4 tylko na np. 1 i 2 i poźniej po prostu używać agpx2 które jest nieco wolniejsze (ale niewiele) A c odo karty to załatw od kogoś np. kyro i sprawdź wtedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 załatw grafe pmontowaną w PCI i sprawdź czy zaskoczy!! Wtedy sporo się wyjasni.. Zresetuj bios.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...