Skocz do zawartości
k a m e r e k

Instalacja Systemu Na Partycji Systemowej A Soft Na 2

Rekomendowane odpowiedzi

Czy rzeczywiscie lepiej dla szybkosci dzialania systemy Windows by instalowac goly system na systemowej a na innej programy?

a moze lepiej jednak wszystko na systemowej - gdyz sporo z nich instaluje swoje biblioteki do katalogu windows?

Edytowane przez k a m e r e k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAk ktos nie ma co robic niech spróbuje przetestowac taką opcje(moze byc problem z plikami w uzyciu przy przeniesieniu całosci).

- Partycja NTFS

- Programy na drugiej partycji

- Usunięta litera z partycji z programami i partycja zamontowana w folderze c:\program files

Efekt: Niby tak jak domyslnie, w rzeczywistosci programy są na drugiej partycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja niby mam cos takiego jak w temacie tyle ze robie tak z Grami, aby podczas przywracania partycjiAcronis TruImagem nie skasowalo mi savow. Niektore gry trzeba zainstalowac jeszcze raz (jesli jej nie bylo gdy robilem obraz) a niektore dzialaja nawet jesli przywrocilem partycje a ich nie bylo w rejestrze, roznie....

Problemow zadnych nie mialem (no chyba ze liczyc ten ze instaluje gre jeszcze raz) a przynajmniej nie wkurzam sie jak mi save pojda sie .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi