nightstalker Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ktoś z Was kupuje moze tą kartę ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76089470 To niby pełny gf6600GT za 449zł i to budzi moje podejrzenia... Jest jeszcze 30 sztuk więc jeśli wszystko byłoby ok to tylko kupować... Nie wiem co robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 "więcej pytań proszę na imeil" Lokalizacja : Internet 5 podstawionych osob na moje oko , jak nie wszystkie.... Jak sie zgodzi na odbior osobisty to bierz , w przeciwnym wypadku bym sobie darowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Troche dziwne ma te opinie :/ ja bym sobie darował tego gościa szkoda sobie psuć nerwów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Niestety gość z Inowrocławia, 250km od mojej dziury... Ech, trzeba chyba jednak wywalic te 600zł na pełnego i pewnego GF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Koles ma 13 pozytywow z tego wiekszosc za sprzedawanie czesci do Cinquecento i nagle wysytawia 35szt. 6600GT :lol: :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 No właśnie dziwne, a jak zadzwoniłem do niego i zapytalem skąd jest i czy to na 100% wersja GT to się rozłączył ( moze bateria mu siadła ? nie wiem... ) Ja sobie go odpuszczam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Na 100% to wałek jakiś. Ja wole nie ryzykowac. Sprzedaje karty za 449 zł które kosztują 600. No bez przesady.Chyba że mu z tira spadły hehehe Daruj sobie naprwde.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mi koles napisal , ze mozna odebrac osobiscie w Sopocie . Napisalem mu , ze nie ma sprawy bo mam tam brata i na kiedy mozna sie umowic . Zobaczymy co odpisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Co jak co, ale koles w jeden dzien sprzedał wszystkie, a ktoś nawet kupił 15 sztuk ! :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...