piotr122 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mam film triple XxX jest obraz ale nie ma dźwięku.jaki codec mam zainstalować,proszę o pomoc :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 nimo albo divxpack 5.02 + xvid wszystkie na www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Ja słyszałem że to strasznie kiepski film...lepiej sobie odpuścić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Może dźwięk jest przestrzenny (więcej niż dwa kanały), wtedy musisz zainstalować kodeka AC3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 beznadziejny film - szkoda czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mam film triple XxX jest obraz ale nie ma dźwięku.jaki codec mam zainstalować,proszę o pomoc :cry:wpisz w google gspot a znajdziesz super program ktory wyswietli ci jaki kodek filom potrzebuje i czy masz go juz zainstalowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ej krytycy filmowi on nie pytal sie o recenzje a o klopoty z dzwiekiem :twisted: a swoja droga wgraj obsluge ac3 i dolby digital 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 filmik calkiem fajny mi sie podobal. fakt niektore sceny bardzo nie realistyczne ale w ktorym tak nie jest?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 przereklamowany amerykanski badziew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 W pelni popieram RS 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 divixa ale w instalacji audio codec zaznacz (wiele osob tego nie robi) i pozniej sie dziwia ze nie ma dzwieku AC3 bodajze czy cus takiego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...