Mr.Martin Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam Przegladajac oferty sklepow natrafilem na pewien zestaw myszka+klawiatura Logitecha http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18208 Czy warte jest to kupienia ? ma jakies minusy ? A moze cos innego - np odzielnie klawiatuura a odzielnie myszka ? ( tylko zeby nie drozej od tego zestawu) Zaezy mi na komforcie pisanie , ciszy itp. Czy plaskie klawisze sa tez dobre do grania ? czy to ma jakies znaczenie i komfort ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 wersja kablowa jest lepsza i tańsza a ogólnie wypas klawiera super sie na niej pracuje i mycha zla nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 wersja kablowa jest lepsza i tańsza a ogólnie wypas klawiera super sie na niej pracuje i mycha zla nie jest a ktory kablowy komplet masz na mysli ( mowa o komplecie klawiatura kablowa plus myszka radiowa) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 wszystka kablowe ta klawiatura i myszka jakas w mediamarkt widziałem takie same imcho kablowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jak dobrze rozumiem zestaw ten ktory podalem w pierwszym poscie ma jeden odbiornik-nadajnik ktory podlacza sie pod jedno gniazdo USB - czy w takim razie dzieki tej klawiaturze mozna uruchamiac komputer ? ( teraz mam klawiature na PS2 i w Biosie mam ustawione zeby komp uruchamial sie po wpisaniu hasla na klawiaturze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie odpalisz kompa z tej klawy, takie rzeczy tylko przez PS2. A klawiatura bardzo fajna, jak bym już nie miał innej to bym ją kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja mam ten zestaw klawiatura bardzo fajna , lecz do myszki musze się przyczepić. Jakość wykonania jak na logitech słaba śliskie tworzywo i ręka się poci. Tak jak wczeniej wspomniałem klawiatura jest bardzo dobrze wykonana i cicha. Baterii w klawiaturze od wakacji nie wymieniałem , w myszce chyba 3 razy , ale wiadomo myszka więcej prądu pobiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 teraz mam dwuletnia klawiture Tracera ktora mnie zaczyna denerwowac - glosne klawisze ( wczesniej przez okolo miesiac , da byly ciche i miekkie w docisku) , myszke zas mam optyczno-radiowa firmy A4tech - niestety akumulatorki AA trzymaja max 1 tydzien wiec co tydzien musze je ladowac :( Chetnie wymienilbym na cos lepszego - czyli klawiature katora po miesiacu , dwoch nie straci swych parametrow ( chisza , komfort klawiszy itp) oraz myszka ktora nie bedzie miala opznienia gdy przez pare minut jej sie nie rusza i ktora dluszej wytrzyma na bateriach ( akumulatorkach AA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 radiowe myszki to porazka w grach fpp a z klawiatury usb uruchomisz kompa nawet radiowej na usb tylko w biosie trzeba przestawić na usb keybord nawet ecs k7s6a ma taka opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 radiowe myszki to porazka w grach fpp a z klawiatury usb uruchomisz kompa nawet radiowej na usb tylko w biosie trzeba przestawić na usb keybord nawet ecs k7s6a ma taka opcjeczy te logitecha myszki ( np ta z zestawu tego) tez ma takie opoznienie gdy sie nie rusza ja kilkanascie minut ? Powiedcie takze jak te ultraplaskie klawisze sprawuja sie w grach - dobrze sie nimi steruje ( tzn komfort) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 wypas a myszka ma ale chwilowe jak nie ruszasz jak ruszasz to nie ale lepiej kablowa wersje nie trzeba ładować i sie nie rozładuje podczas gry albo robienia czegos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...