S.W.A.T Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 witam, otoz juz wrocilem ze sklepu i odrazu zainstalowalem katodki NIEBIESKIE CCFL... niestety moim oczom ukazała sie straszna chwila Laughing Laughing myslalem, ze te katody bedą jak swiatlo wentyla Revoltec DARK BLUE, a to sie okazalo, ze one są jasne Sad Jestem załamany... Czy w ogole istnieją DARK BLUE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 a coś ty myślał że oświetli ci całą bude :-P ja mam sharkoony uv i nie oswietla wszystkiego jak ci nie pasują katody to idz tam gdzie kupiłes i weź sobie diody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja tez poszukuje czegos co pozwoli mi oswietlic wnetrze obudowy na ciemny granat. wyglada na to ze katadai to sie nie uda :/ ale diody swieca tylko punktowo, a jesli przykryje je powiedzmy zmatowana plexa to ich intensywnosc siwecenia znacznie spadnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mary ok, neonki swietnie swieca ale dlaczego tak jasno.... ;[ JA CHCE CIEMNE NEONY! :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) oklej folią niebieską :lol: Edytowane 9 Grudnia 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 oklej folią niebieską :lol:tylko biale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Albo kup na allegro diody 3W ok 30 zł za sztukę... mają odpowiedni kolor i bardzo szeroki kąt świecenia... Sam mam pare sztuk czerwonych i już jedna sztuka wystarcza aby oświetlić dokładnie cały pokój !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Albo kup na allegro diody 3W ok 30 zł za sztukę... mają odpowiedni kolor i bardzo szeroki kąt świecenia... Sam mam pare sztuk czerwonych i już jedna sztuka wystarcza aby oświetlić dokładnie cały pokój !!! Zgadzam sie. Te 3W to lekka przesada, mozna brac zwykle super fluxy, z pradem np 300mA. Albo takie 1.2W http://allegro.pl/show_item.php?item=75787179 . Ja u sibie mam super fluxy 100mA czerwone (bo katody sa tylko rozowe) i na 5szt jest calkiem niezle. W nocy bardzo mocne oswietlenie, w dzien troche slabiej, ale jednak to sa pod wzgledem mocy diody maksymalnie srednie. Mozna dostac ZNACZNIE mocniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 widziałem już dość ciekawy pomysł a więc: wywiercić co 1,5 cm dziurę na diode na samej górze obudowy włozyć diody, podłączyć i efekt oszałamiający :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Panowie! POszukuje zdjiec z neonami REVOLTECA w obudowach, macie jakies linki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 moj kumpel ma wlasnie dwie katody revolteca i calkiem ladnie mu oswietlaja wnetrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Linków nie mam. Mam tylko fotki. No ale nie neonów, tylko katod. Neonów revolteca nie widziałem jeszcze :] Testowałem je jak zamówiliśmy kumplowi jako prezent. W mojej budzie: Na dywanie :D Sorry za jakość, ale z telefonu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Linków nie mam. Mam tylko fotki. No ale nie neonów, tylko katod. Neonów revolteca nie widziałem jeszcze :] http://www.totu.pl/kupie.php?p=8747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 http://www.totu.pl/kupie.php?p=8747To to nie jest specyficzny rodzaj katody? Podobnie jak bubble light zresztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 znów mylą pojęcia... ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...