Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM!

ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM NOWEJ PLYTKI. MOZE BYC NA KT133A ALE LEPIEJ NA KT266A. LUBIE BAWIC SIE W O/C STAD TEZ FAJNIE BY BYLO GDYBY MOBO POSIADALO JAK NAJWIECEJ "BAJEROW" ZWIAZANYCH Z TYM TEMATEM. ZASTANAWIAM SIE NAD SHUTTLE AK32a (MAM JUZ DUUUUUZO SDR-U).WAZNA ROLE GRA CENA (DO 280 ZETA). PROSZE O JAKIES WSKAZOWKI. Z GORY THX

Em.kA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MSI jest good. Może nie jest to płytka do etremalnego kręcenia ale chyba raczej lepsza niż shuttle. Bezzworkowa, FSB chyba do 220, VAGP do 1.8, Vmem do 2.8, zawyża Vcore ( 1.85V=1.89V ), D-bracket, zajebisty support i różne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły na płytkach. A ta, którą mam ja odczytuje temperatuę z diody ( ale są zadziwiająco niskie ), ma ustawianą graniczną temp procka po której komp się wyłącza, oraz nowszy mostek poł. (ATA133). Jedyde wady wg mnie to źle umieszczona zworka ClearCMOS orazslot AGP za blisko slotów pamięci.Ale reklama wyszła :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM!

ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM NOWEJ PLYTKI. MOZE BYC NA KT133A ALE LEPIEJ NA KT266A. LUBIE BAWIC SIE W O/C STAD TEZ FAJNIE BY BYLO GDYBY MOBO POSIADALO JAK NAJWIECEJ "BAJEROW" ZWIAZANYCH Z TYM TEMATEM. ZASTANAWIAM SIE NAD SHUTTLE AK32a (MAM JUZ DUUUUUZO SDR-U).WAZNA ROLE GRA CENA (DO 280 ZETA). PROSZE O JAKIES WSKAZOWKI. Z GORY THX 

Em.kA

Moze bys tak kurde sie nie DARŁ!!!!! CAPS LOCKA WYŁĄCZ Facet!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...