ZIBI_PL Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 giera podobno blizniaczo podobna do BF2 tyle ze za darmo :D i dodatkowo znacznie mniejsze wymagania sprzetowe :razz: link do newsa na wp.pl gdzie sa 4 screny http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,24622;core.html link do oficjalnej strony gry http://www.warrock.net/start.asp Jak tylko zagram to napisze moje uwagi na temat gry :-) Jesli ktos z Was juz w to grał to prosze o napisanie swoich uwag, ew. recenzje, plusy minusy itp :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 spełniam min. wymagania gry :lol: wiec ściągam ale wątpie by bylo lepsze od Enemy Territory lub Battlefielda (jakiegokolwiek) koreańczycy bleh - potrafią tylko durne mmo robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mi nie dziala download... da ktos bezposredniego linka do pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tak jak ath'owi :( Microsoft OLE DB Provider for SQL Server żŔˇů '80040e10' 'USP_SET_GAMEDOWN_COUNT' ÇÁˇÎ˝ĂŔúżĄ ÇĘżäÇŃ '@Member_id' ¸Ĺ°ł şŻźö°Ą ÁŚ°řľÇÁö žĘžŇ˝Ŕ´Ď´Ů. /include/Download.asp, ÁŮ 31 kufa a już myślałem, że se z kumplem pogramy jak darmowe i pujdzie na naszych demonach prędkości [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Cos z ta strona jest nie tak... nawet nie ma linkow do trailerow (adres prowadzi w jedno miejsce), jak by byla niedorobiona. ;] edit Nawet sie zarejestrowac nie moge, ta strona rulu. ;] edit2 http://www.gamengame.com/trailer/WR_Episode.wmv :huh: edit 3 Rejestracjajest zwalona i ogolnie nie dziala. ;] http://buildyourforum.com/WarrockBarracks/viewtopic.php?t=26 Jak naprawia to sobie zobacze. Pozatym jest krzaczasta wersja srony, ale niestety nie znam skosnookiego jezyka. edit x*n ;] Jak ktos chce zassac i polazic sam po mapach to lineczek: http://www.filemirrors.com/search.src?type...arRockSetup.exe Edytowane 10 Grudnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 sciągneło mi się, zainstalowałem, odpaliłem, ale zapomnialem o rejestracji :[ wyszedłem z gry i zarejestrowałem sie, chcę odpalić a tu po pewnym czasie error wyskakuje z serii "nie wysyłaj" :evil: co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) sciągneło mi się, zainstalowałem, odpaliłem, ale zapomnialem o rejestracji :[ wyszedłem z gry i zarejestrowałem sie, chcę odpalić a tu po pewnym czasie error wyskakuje z serii "nie wysyłaj" :evil: co jest ? Hmm jak sie zarejestrowales, ja co nie wpisze (id) to jest error ( This ID is unavailable ) ? edit Juz jest ok, trzeba poprostu posprawdzac, czy dany nick nie jest zajety i wtedy idzie dalej. 4 screeny zrobione w treningu (aby potrenowac trzeba sie zalogowac na serwer). Ogolnie grafa wyglada ladnie, ostre teksturki. mapki nie sa duze (kilka razy mniejsze niz te w bf2), moze cos na styl cs. Moving bardziej arcadeowy (cos ala q3). Fajny hud, menu i ogolnie layout. Nie gralem jeszcze z ludzmi, bo narazie mam inne zajecie. ;] Gre odpalilem na defaulcie 250/400 i smigala jak burza (opcje graficzne@1024@32b@max). Opcja od shaderow jest u mnie nieaktywna, nie wiem czy jeszcze ich nie opracowali czy poprostu u mnie cos nie teges. edit 2 Macie jeszcze jeden screen od wuja. ;] Pogralem juz z czlowiekami ;] i gra sie nawet fajnie, sa headshoty, wiec nie jest zle. [; Edytowane 10 Grudnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wygląda dość obiecująco, jeśli chłopaki będą cały czas aktywni i z biegiem czasu zaczną się pojawiać nowe dodatki, no i łaty to może być całkiem fajnie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 To jest niby jakas open beta. Dostepne sa 4 mapki, kilka pojazdow. Aktualnie mozna grac do 32 graczy na jednej mapie. Btw motorkiem sie fajnie myka, sa skocznie i mozna poszalec. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 kurcze, a tak chciałbym pograć nie mam problemów z rejestracją, mam swoje acc, tylko mi ten exe nie chce odpalić :( tzn. launcher wcześniej to nawet się odpaliło menu głowne tylko że wtedy nie miałem konta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 zainstaluj jeszcze raz... jak masz konto to tylko się zalogujesz potem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 też o tym pomyślałem :( i nic mam dx 9.0c, stery 81.94 co jest :( nienawidze windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 właśnie sciagam juz sie zarejstrowałem, może jak będzie nas wiecej to umówimy sie na jakis serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Heh daleko temu do BF2 czy AA, ale można se pograć. :D Mozna by zrobić jakies Tweakowe rozgrywki w to, jesli jest ktos za interesowany to: xFire: jhspl GG: 3381468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Tłikowe rozgrywki czemu nie ;] Jestem za :D Może gra nie oszołamia, ale jest darmowa i można sobie poszczelać :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 też o tym pomyślałem :( i nic mam dx 9.0c, stery 81.94 co jest :( nienawidze windowsa Zainstaluj linuxa, albo przeinstaluj windowsa. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pogralem troche i w sumie nic specjalnego ta gra :( styl rozgrywki mnie wqrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Gdzie się zmienia klawiszologie? Bo ja ni wim! :| A pozatym to tylko 3-4 mapy są? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pogralem troche i w sumie nic specjalnego ta gra :( styl rozgrywki mnie wqrzaNajgorsze sa kosmiczne pingi ale pograć mozna. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Gdzie się zmienia klawiszologie? Bo ja ni wim! :| A pozatym to tylko 3-4 mapy są? Nie ma takiej opcji, zeby zmienic konfig. Moze gdzies w plikach sie da, al z gry nie. Co do map, to sa 4. To dopiero wersja testowa, pewnie cos sie zmieni do finala. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ... pewnie do finala to bedzie platne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ... pewnie do finala to bedzie platne :| Niech sobie bedzie i tak wole bf2. ;] Pozatym jak juz mowile, gra jest nastawiona na arcade a poza q3 nie trawie arcade w fps'ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 do battlefielda to jej duuużo brakuje, ogólnie bardziej frustruje niż bawi (przynajmniej mnie), jakby twórcy trochę popracowali nad fizyką by było napewno lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 kurde dw nie dziąła ;] jak to ściagaćie ;>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 kurde dw nie dziąła ;] jak to ściagaćie ;>?? Podalem linka w tym temacie. Czytaj dobrze, albo BAN. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pseplasam ;] jus nie bede... warto ściągać ;>??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pseplasam ;] jus nie bede... warto ściągać ;>??? Kurr.. de czytales watek ? :> Imo jak na darmowke to nawet nawet, ale przy bf2 tak jak ludzie pisali nie ma najmniejszych szans. Nie ma za bardzo kolizji obiektow, mozna sie rozpedzic pojazdem na max przywalic w cos i nic. Moze kiedys z tej gry cos wyrosnie. Ja przetestowalem z ciekawosci, ale regularnie nie bede w to gral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ja dodam ze skoczylem z 2 pietrowego budynku i.....chyba mialem gumowe buty bo mi sie nic niestalo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ta a najlepsze teksty na serwie... No coment. Ten taki mini czoł mnie gonił dookoła budynku a ja byłem snajperem i jakiś koleś napisał snajper vs czołg! :) Zamiast mi pomóc miał radoche. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) gdzie sie rejestruje na stronie ??? ślepy chyba jestem :mur: chce grać ;] Oj kev, kev... Obok napisu LOGIN masz napis 'registration'. :D Edytowane 12 Grudnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...