Skocz do zawartości
ZIBI_PL

Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Slyszalem cos o koncu wrzesnia, ale na ile jest to wiarygodna informacja to nie wiem...;] Gra sie bardzo rozwinela od czasu, gdy k2 wykupila ja. Mam nadzieje, ze warrock kiedys bedzie tak popularny bf 2, ale musza zrobic jeszcze baaaaaardzo wiele, zeby tak sie stalo. Po pierwsze musza przerobic jakos ten system serwerow tak, zeby mozna bylo stawiac wlasne serwery, wtedy gra dostanie bardzo duzego kopa w popularnosci. Wkoncu bede mogl pojechac z moim klanem na jakiegos lana i zagrac o prawdziwe nagrody. Poki co mozna grac w warrocka w ESL 2274380[/snapback]

Spylon a ja ci powiem ze nie jedynym :D ja tez w to gram :P Jak na darmowa gierke to mi sie podoba. :D

BTW: Pablik widze ze zawitales na PurePC.pl

Zobaczysz kiedys Was rozwalimy i PSF bedzie za Lost Mission :D :D Joke ale moze realny :P

OT on:

Chwile juz nie zagladalem do tego tematu :P No PSF juz nie istnieje, zreszta wiesz dobrze jak jest w scenie wr :P No teraz Twoj dzołk jest bardzo realny, bo cala ekipa poszla do NA :P

OT off

Edytowane przez Pabliq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra w to ktos z was? zainstalowalem sobie ta gre, załozyłem konto jak trzeba na stronie, odpalilem, ladnie sie gra sama zaktualizowała, wchodze na głowny ekran, mam takie opcje: connect, manual, options, exit, wybieram zatem connect no i wpisuje tak jak sobie zlozyłem na stronie czyli username i password, z cyferkami bo tak tez było na stronie, no i po kliknieciu na OK, nic sie nie dzieje a po chwili OK robi sie nie aktywne i moge wybrac tylko cancel albo "x", pogrzebałem w sieci ktos miał ten sam problem, i nikt mu nie pomógł, wiecie jak to zrobic, moze poprostu serwery sa nie dostepne narazie, moze jakiegos patcha trzeba dograc, choc tak jak mówie gra mi sie sama aktualizowała i to sporo mega zassało, pomózcie mi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi