BikerBo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 wiatm jaka powinna byc dziura do wiatraka 80mm ? i jak sie mierzy wiatraki ?? jaki jest rozstaw srob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wez suwmiarke i zmierz. A ze jestes zapewne leniwy :arrow: grill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 jak bym mial gdziesz w kompie wiatrak 80mm to bym takiego tematu nie zakldal, ja pie***** :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Rozstaw śrub mogę Ci podać (mam akurat pod ręką grila ! ) -> 73 mm. Otwór to już zależy od Ciebie - jak ma być "na styk" to ok. 72 mm , ale lepiej trochę więcej 75-76 mm ( będzie wtedy dodatkowa przestrzeń poza ostatnim okręgiem w grilu ). Pozdr. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 co do otworu to chyba bedzie 75mm bo chyba akurat jest taki rozmiar otwornicy, bo nie mam innego pomyslu by zrobic dziure w plexi dobrze, tak apropo to ciekawie by wygladal grill z plexi 3 mm ? bo taki metowy to strasznie ludzki taki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a ktos wie jak to wygalda ze 120mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Rozstaw otworów mocujących - 105 mm, otwór na wiatrak to już zależy od grila, mój ma 113 mm, czyli może być np. 115 mm. Pozdr. :D Edytowane 9 Marca 2006 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...