darcias Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 heja mam problem bo mam dwie karty pamięci i oby dwie nie działają na żadnej grze jak wkładam jedną karte to jak by wogule jej nie było a jak drugą to coś tam pisze not formating ? . A to jest bardzo dziwne bo u mojich kolegów dzaiałają te karty a u mnie nie prosze o szybką odpowiedz bo nie wiem co z nią zrobić (konsolą) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ale o jakiej konsoli mowa? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Pewnie o PS2! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Jak PS2, to pewnie padniety slot na karte pamieci - korzystac z drugiego, a jak nie pomaga to konsola do serwisu. Edytowane 12 Grudnia 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darcias Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 nie PS1 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jak PS1, to w sumie rady tez takie jak powyzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Oryginalne memorki? Bo jak jakieś 4in1 made in china "kokodżambo industry" to wiesz... miałem to samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darcias Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 jedna jest orginalna (ta co ciągle pisze not formating czy jakoś tak) a ta druga made in china (co wogule nie odczytuje) ;) i co zrobiłes walłes o ściane starymi i kupiłes nowe ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 oryginały mi działały cacy - podróby jakos nie... kumplowi porty padły całkiem to za 10 zł chyba mu jakiś typ wymienił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...