Gość Radekkk Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mam plyte Abit KV8PRO, czy jak kupie sata2 to bedzie dzialalo? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Sprawdź w instrukcji, a w dodatku google stoi otworem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radekkk Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mam plyte Abit KV8PRO, czy jak kupie sata2 to bedzie dzialalo? ;]Oczywiscie chodzi mi o dysk sata2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 z tego co sie orientuje, sata 2 w przypadku domowych kompetoerow nie daje zednych korzysci w porownaniu z 1... nie ma roznicy czy to czy to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Mam plyte Abit KV8PRO, czy jak kupie sata2 to bedzie dzialalo? ;]A masz kontroler SATA na płycie? Jesli tak, to bedzie działo ale jako SATA I. SATA II obsługuje nF3 i nF4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...