Szajba. Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Sory, ale nie jestem ostatnio na bierząco... :( Chciałbym wiedzieć, czy głośniki Logitech X-530 można podłączyć tylko do kompa czy też do odtwarzacza DVD(takiego co się do TV podłącza :P). Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Sory, ale nie jestem ostatnio na bierząco... :( Chciałbym wiedzieć, czy głośniki Logitech X-530 można podłączyć tylko do kompa czy też do odtwarzacza DVD(takiego co się do TV podłącza :P). Z góry dziękuje. do dvd nie podloczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Podlaczy, zakladajac, ze DVD ma zestaw wyjsc analogowych. Bedzie tez potrzebowal trzech przejsciowek 2xcinch->minijack, zeby dopasowac wtyczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 potwierdzam ;] bo je mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 hmm wytlumaczcie mi to jak to bedzie ze "wzmacniaczem" , glosniczki maja swoj ( w wooferze) a dvd swoj? nie czaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Same odtwarzacze DVD nie maja wzmacniacza - tylko wyjscie na wzmacniacz. Logi X-530 beda w tym wypadku korzystac z wbudowanego. Zreszta podpiecie glosnikow aktywnych pod wzmacniacz to nie problem - sygnal bedzie wzmacniany dwukrotnie i bedziesz mial dwie regulacje glosnosci do wyboru - we wzmaku i glosnikach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poganin Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 czy prześciówki ,o których mowa wyżej to np. coś takiego.. http://allegro.pl/show_item.php?item=76597673 ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo77 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Czesc imho bedziesz potzrebował raczej tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...